Pair Up

Astu maailmaan Pair Up ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista muistipelit!

Pair Up on hauska peli, joka koettelee tilannetajua, muistitaitoja ja kärsivällisyyttä. Jos sinulla on epäsiisti huone ja jos se kaipaisi hieman parempaa järjestystä, niin Pair Up -sivuston nähtävyydet eivät ehkä ole sinulle kovin vieraita. Pair Up päätavoitteena on sijoittaa kaksi samanlaista esinettä, jotka ovat hajallaan lattialla, ja sijoittaa ne huoneesta suljettuun luukkuun. Kun pari on tämän luukun päällä, se aukeaa ja saat paitsi siistimmän huoneen, myös pistemääräsi kasvaa. Kasa, jonka läpi sinun on seulottava, alkaa melko pienenä, mutta pian huoneeseen tulvii yhä enemmän ja enemmän esineitä. Nämä esineet voivat olla peräisin kaikenlaisilta eri alueilta, ja sinulla voi olla esineitä, joita tavallisesti löytyy keittiöstä, kuntosalilta tai mistä tahansa muusta, mitä voit kuvitella. Tärkeää on, että löydät sopivat esineet ja poistat ne huoneesta.

Vaikka Pair Up säännöt ovat yksinkertaiset, hauskuus säilyy koko ajan korkealla tasolla, koska se haastaa muistisi ja tarkkaavaisuutesi yksityiskohtiin. Lisäksi käy ilmi, että sotkun siivoaminen on aika hauskaa. Jos löydät parit tarpeeksi nopeasti, saat myös pistekertoimen, joten nopeutta suositaan, jos haluat mahdollisimman korkeat pisteet. 3D-grafiikan ansiosta kohtaus herää eloon, mutta se, että peli on sijoitettu 3D-ympäristöön, voi myös lisätä haastetta, sillä jotkin esineet saattavat olla sijoitettu eri asentoihin, joten joskus sinun on selvitettävä parit, vaikka ne olisivat ylösalaisin tai seisoisivat sivussa. Tai ne saattavat olla jopa pinottuina tai toistensa alla. Huomaa myös, että kun olet asettanut esineen luukun yläpuolelle, sinun on löydettävä sen vastine, sillä et voi poistaa niitä. Ne joko menevät luukusta alas tai aloitat tason uudelleen.

Puhdista ympäristö huoneista Pair Up kun pelaat Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa.

Pelaaminen

Valitse esine hiiren vasemmalla painikkeella ja vedä se painiketta painettuna luukun paikkaan ja vapauta painike irrottaaksesi esineen. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä hiiren sijasta ja vapauta sormi irrottaaksesi esineen.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Pair Up? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta muistipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.