Box Run

Astu maailmaan Box Run ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Laita ajattelutaitosi koetukselle ja opettele tasojen monimutkainen kerros, kun pelaat Box Run osoitteessa Pelitpelit.fi. Tässä hauskassa pulmapelissä sinun on löydettävä polku tason loppuun manipuloimalla varovasti eri puolille ripoteltuja vipuja ja painikkeita ja siirtymällä alustalta toiselle. Näitä alustoja voidaan periaatteessa pitää saarina, ja sinun on kurottava aukkoja umpeen luovilla tavoilla varmistaen samalla, ettet putoa alla olevaan kuiluun. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että liikkumistapasi on melko rajoitettu, sillä voit rullata vain kyljelläsi. Tämä saa sinut todella miettimään, miten liikkua, varsinkin kun tason loppuunsaattamiseksi sinun on pudottava pienen kuilun läpi.

Tasojen aikana sinulle esitellään yhä uusia mekanismeja ja haasteita, ja sinun on sopeuduttava nopeasti muuttuvaan ympäristöön ja sääntöihin. Näin varmistetaan, että peli pitää sinut ajattelemassa niin kauan kuin seikkailu osoitteessa Box Run kestää. Vaikka voi olla tilanteita, joissa todella raavit päätäsi ja ratkaisun löytäminen kestää jonkin aikaa, se tyydytys, jonka saat, kun lopulta löydät ratkaisun, on yleensä sen arvoista. Kuten useimmissa asioissa, sinnikkyys on avainasemassa, ja Box Run -sivustolla pääset harjoittelemaan tätä tärkeää lihasta.

Ratkaise ympäristön arvoitukset, kun pelaat Box Run osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Pyyhkäise ruutua hiiren vasemmalla painikkeella tai paina ruudulla olevia nuolia. Jos pelaat mobiililaitteella, voit liikkua myös napauttamalla näitä painikkeita.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Box Run? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.