Boyfriend Blazers Fashion

Astu maailmaan Boyfriend Blazers Fashion ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Hei, muotitietoiset ystävät! Oletko valmis sukeltamaan uuteen trendiin suosikkiprinsessojesi kanssa? Snowy on täysin pakkomielle uudesta poikaystäväpuserotrendistä, jonka hän löysi netistä, eikä malta odottaa, että pääsee rokkaamaan sitä. Ja arvaa mitä? Hän on saanut ryhmänsä - Bellan, merenneitoprinsessan, ja Cindyn - liittymään mukaansa päiväksi ulos ja kiertelemään tätä trendiä. Valmistaudu tappamaan!

Ensimmäisenä vuorossa on Snowy, ja aloitamme valitsemalla täydellisen asun. Yhdistä söpö toppi tai paita hameen kanssa ja lisää sitten sopiva poikaystäväblazer täydentämään ulkoasua. Mutta emme ole vielä valmiita, tyttö! Meidän on varmistettava, että Snowyn hiukset ovat kunnossa, ja koristeltava hänen ulkoasunsa, jotta se nousee seuraavalle tasolle. Luota meihin, hän tulee näyttämään täydelliseltä kuningattarelta.

Ja kun muut prinsessat näkevät, mitä olet luonut, hekin jonottavat päästäkseen stailaukseen! Älä siis pidättele itseäsi, anna luovuutesi valloilleen ja näytä kaikille, mistä on kyse. Valmistaudu hallitsemaan muotipeliä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Boyfriend Blazers Fashion? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.