Wednesday Besties Fun Day

Astu maailmaan Wednesday Besties Fun Day ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Hei, tytöt! Valmistaudu sukeltamaan pää edellä upeaan maailmaan Wednesday Besties Fun Day, äärimmäiseen peliin, joka tekee tyyliunelmistasi totta! Liity Wednesdayn ja hänen parhaan ystävänsä Enidin seuraan eeppiseen muotiseikkailuun, joka saa sinut näyttämään kuningattarelta. Kiinnittäkää turvavyöt, sillä kerromme pian kaikki yksityiskohdat tästä viisitasoisesta ekstravaganssista!

Taso yksi kertoo keskiviikon meikkitaikuudesta. Nappaa siveltimet ja valmistaudu luomaan lookit, jotka saavat päät kääntymään. On aika vapauttaa sisäinen meikkitaiteilijasi ja antaa Wednesdaylle supertähdelle sopiva meikki, joka ulottuu savusilmistä, jotka voivat kilpailla keskiyön taivaan kanssa, ja virheettömästä meikkipohjasta, joka saa sinut näyttämään ilmapensselöidyltä. Laita meikkitaidot kuntoon ja anna kauneuden muodonmuutoksen alkaa!

Mutta pidä kiinni tyylikkäistä hatuistasi, sillä tasolla kaksi alkaa muotihulluus! Keskiviikkona on kyse goottihenkisestä tyylistä, ja me olemme mukana! Kuvittele hänet rokkaamassa tyylikkäitä mustia asuja, jotka huokuvat itsevarmuutta, yhdistettynä asusteisiin, jotka saavat sydämesi hyppimään. Eikä sovi unohtaa sitä kaikkein tärkeintä - kuuluisaa selloa! On aika ottaa sisäinen stylisti esiin ja viedä keskiviikon goottipeli aivan uudelle upeustasolle!

Nyt vaihdetaan vaihteita ja keskitytään Enidiin, itse muoti-ikoniin! Kolmannella tasolla on tarkoitus luoda Enidille meikki, joka on yhtä eläväinen ja värikäs kuin hänen persoonallisuutensa. Ajattele rohkeita, kirkkaita paletteja, jotka saavat hänen silmänsä loistamaan, ja leikkisiä huulten sävyjä, jotka tekevät vaikutuksen. Valmistaudu esittelemään meikkitaitojasi ja tuomaan esiin upean muotigurun sisäinen diiva!

Mutta odota, muodin huuma ei lopu tähän! Neljännellä tasolla Enidin tyyli todella loistaa. Valmistaudu elinvoimaisiin väreihin, hauskoihin kuvioihin ja trendikkäisiin asuihin, jotka saavat muotiaistisi kihelmöimään innostuksesta. Enid haluaa omaksua ainutlaatuisen tyylinsä ja ilmaista itseään muodin avulla. On aika yhdistellä ja sovittaa kuin ammattilainen ja luoda asuja, jotka tekevät Enidistä suunnannäyttäjän ja muoti-inspiraation!

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, meillä on suuri finaali tasolla viisi! On aika tehdä Thingille, suloiselle ystäväkädellemme, täydellinen gootti-manikyyri. Täydellisen kynsien pituuden valinnasta aina särmikkyyttä tuovien gootti-sormusten ja -rannekkeiden valintaan asti, ja tarkoituksena on luoda manikyyri, joka on yhtä synkkä ja upea kuin Thing itse. Eikä tietenkään unohdeta gootti-kynsilakkaa! Valitse väri, joka huutaa "asennetta" ja viimeistelee lookin ripauksella goottihohtoa.

Siinäpä se, tyylikkäät lukijat! {gameName on peli, joka antaa muotihenkesi kohota ja pitää sinut ajan tasalla. Valmistaudu loistavaan meikkiin, rokkaamaan särmikkäitä asuja ja luomaan gootti-manikyyri, joka saa kaikki puhumaan. On aika omaksua ainutlaatuinen tyylisi, ilmaista itseäsi pelottomasti ja näyttää maailmalle, mistä sinut on tehty! Pysy upeana, pysy hurjana ja loista kuin tyylitähdet, jotka olet!

Pelaa muita Wednesday-sarjan pelejä:

  1. Wednesday's Breakup Handbook

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Wednesday Besties Fun Day? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.