Party Crashers Ex-Boyfriend Edition

Astu maailmaan Party Crashers Ex-Boyfriend Edition ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista barbie pelit!

💔 Eroamiset ovat rankkoja, mutta kosto on niin makea! Valmistaudu vuoden ilkeimpään välienselvittelyyn osoitteessa Party Crashers Ex-Boyfriend Edition, jossa sydänsurut kohtaavat huippumuodin!

👩‍🎤 Meet Babs & the Squad: Babs, suloisin tyttö, jolla on hurjin tyyli, joutui juuri ex-poikaystävänsä pettämänä silmätikuksi. Mutta hän ei kohtaa sitä yksin! Yhdessä kolmen BFF:nsä kanssa he muuttavat sydänsurun muodikkaaksi ekstravaganssaksi!

🎉 Juoni tiivistyy: Sana kadulla? Babsin ex järjestää vuoden juhlat uuden liekkinsä kanssa, ja Babs on päättänyt varastaa huomion. Joukkueensa rinnalla he suunnittelevat täydellisen sisääntulon, jotta Babs katuu, että hän on koskaan päästänyt hänet menemään.

👗 Tehtäväsi, Fashionista: Sukella näiden neljän hurjan naisen vaatekaappeihin ja kuratoi näyttäviä asuja, jotka jättävät kaikki, erityisesti uuden parin, täysin sanattomiksi. Sekoita ja sovita tyylikkäitä housuja, hameita, toppeja, mekkoja ja takkeja. Älä unohda varustautua trendikkäimmillä koruilla, hiuskoruilla, hatuilla, laukuilla ja aurinkolaseilla.

🎁 Gifts of Sass: Jos haluat lisätä ripaus ironiaa, valitse täydelliset sarkastiset lahjat, jotka Babs ja hänen miehistönsä esittävät vastarakastuneelle pariskunnalle. Sanotaanpa vain, että kosto ei ole koskaan näyttänyt näin tyylikkäältä!

💄 Glam Squad Assemble: Kohota ulkonäköä virheettömällä meikillä ja kampauksilla, jotka huutavat itsevarmuutta. Kokeile erilaisia huulten sävyjä, ripsien tyylejä, kulmien muotoja, luomivärejä ja poskipunan sävyjä varmistaaksesi, että Babs ja hänen ryhmänsä ovat glamourin ruumiillistuma.

🎊 The Grand Entrance: Kun ilta etenee, katso ihaillen, kun Babs ja hänen BFF:nsä tekevät leukojaan hivelevän sisääntulon, joka varastaa huomion ja jättää ex-poikaystävänsä katumaan ja hänen uuden tyttöystävänsä vihreäksi kateudesta. Bileet eivät tiedä, mikä heihin osui!

📸 Jaa Glam: Mutta hauskuus ei lopu tähän! Lataa luomasi sensaatiomaiset asut ja jaa ne ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Anna heidän nauttia upeudesta ja liittyä Babsin uuden itsevarmuuden ja tyylin juhlintaan.

✨ Party Crashers Ex-Boyfriend Edition on enemmän kuin pelkkä peli; se on voimaantumisen, tyylin ja makean koston matka. Oletko siis valmis liittymään Babsin ja hänen ryhmänsä seuraan tässä eeppisessä muotiretkessä? Mennään juhliin tyylillä ja näytetään heille, miten se tehdään! 💃🔥

Pelaa muita Party Crashers-sarjan pelejä:

  1. Princesses Villain Party Crashers
  2. Princesses Party Crashers

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Party Crashers Ex-Boyfriend Edition? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta barbie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.