Bridezilla: Prank The Bride

Astu maailmaan Bridezilla: Prank The Bride ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista hääpelit!

Valmistaudu äärimmäiseen pukeutumisseikkailuun ilmaiseksi pelattavassa sensaatiossa, Bridezilla: Prank The Bride! Tämä peli on häikäisevä helmi pukeutumispelien saralla, joka palvelee erityisesti muotitietoisia tyttöjä, jotka rakastavat pelata muotipelejä verkossa.

Tapaa Babs, upea blondi morsian, joka suurena päivänään huomaa, että hänen koskematon hääpukunsa on kahvin tahraama. Hermostuneena hänen piti olla iloinen morsian, mutta hän muuttuu todelliseksi Bridezillaksi. Ei hätää, sillä hänen kolme uskollista morsiusneitoaan auttavat häntä valitsemaan paljon kauniimman asun hääpäivää varten.

Tehtävänäsi on valita täydellinen hääasu jokaiselle kolmelle morsiusneidolle. Sukella morsiusneitojen vaatekaappeihin ja valitse tyylikkäimmät mekot ja koristele ne sitten koruilla, käsilaukuilla, aurinkolaseilla ja muilla tyylikkäillä esineillä. Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki - sinun on myös luotava jokaiselle morsiusneidolle täydellinen meikki valitsemalla lukemattomista kampauksista, luomiväreistä, huulipunista, kulmakarvojen muodoista ja väreistä, erilaisista ripsienpidennystyyleistä ja poskipunoista.

Tietenkin morsian itse odottaa innokkaasti apuasi, jotta hän saa aikaan kaikkien aikojen siisteimmän asun: upean puvun, hunnun, tyylikkään kampauksen, hiuskoristeet ja meikin, jota koristavat kukkakimput ja monet muut morsiamen asusteet.

Tekeekö sulhanen vaikutuksen Babsin uuteen lookkiin? Muunna tämä päivä unohtumattomaksi nuorelle parille.

Ja tässä on kuorrutus (hää)kakun päälle - kun olet tehnyt nämä upeat asut, voit ladata ne ja jakaa ne lähimmille ystävillesi ja perheellesi, jolloin muodin mestariteoksistasi tulee kaupungin puheenaihe!

Bridezilla: Prank The Bride ei ole pelkkä peli, vaan matka häiden ja muodin lumoavaan maailmaan. Pelaa nyt ja ryhdy Babsin ja hänen morsiusneitojensa täydelliseksi stailistiksi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Bridezilla: Prank The Bride? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta hääpelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.