Babs' Spring Wedding

Astu maailmaan Babs' Spring Wedding ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista barbie pelit!

Hei, fashionistat! Nyt on hääkausi, ja meillä on teille täydellinen pukeutumispeli. Tutustu Babsiin ja Keviniin, supersöpöön pariskuntaan, joka menee naimisiin kauniina kevätpäivänä. Eikä unohdeta heidän kolmea upeaa morsiusneitoaan, jotka tarvitsevat apuasi näyttääkseen upeilta!

Babs on täydellinen kaunotar, mutta hän tarvitsee täydellisen mekon, joka sopii hänen kauneuteensa. Ja Kevin näyttää terävältä puvussaan, mutta hän tarvitsisi hieman apua asusteiden suunnittelussa. Morsiusneidot ovat kaikki upeita, mutta he haluavat erottua edukseen tänä erityisenä päivänä.

Siinä sinä tulet apuun, muotineuvoja! Sinulla on pääsy kaikkiin kevään uusimpiin trendeihin, rohkeista kuvioista pastellisävyihin. Sinun on yhdisteltävä ja sovitettava, jotta saat luotua täydelliset lookit näille kyyhkyläisille ja heidän morsiusparilleen.

Mutta älä huoli, et ole yksin tässä muotitehtävässä. Käytössäsi on kaikenlaisia hienoja asusteita, kuten funky-koruja ja statement-kenkiä. Etkä voi unohtaa hiuksia ja meikkiä - näiden naisten on oltava kuvankauniita!

Joten, mitä sinä odotat? Valmistaudu tekemään Babsille, Kevinille ja heidän morsiusneidoilleen kunnon tyylimagiaa. Nämä ovat vuoden häät, ja sinulla on valta saada ne näyttämään aivan upeilta!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Babs' Spring Wedding? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta barbie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.