School Popularity Challenge

Astu maailmaan School Popularity Challenge ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Valmistaudu sukeltamaan pää edellä koulun ylivoiman perimmäiseen kamppailuun, sillä School Popularity Challenge on täällä, ja se on sensaatiomainen tyylin, ystävyyden ja kilpailun vuoristorata, joka jättää sinut henkeäsalpaavaksi ja kerjäämään lisää! On aika kertoa teetä tästä eeppisestä suosion tavoittelusta hurjan nelikkomme kanssa.

Tutustu Fab Fouriin, koulunsa viileyden kuningattariin, jotka kaikki kilpailevat himoitun suosituimman tytön tittelistä. Mutta tässä on eräs käänne - he tarvitsevat sinun muotinerouttasi, jotta he voittaisivat koulun käytävät ja saisivat kaikki haukkomaan henkeään. Kyllä, sinä, tyylisenssi, olet heidän salainen aseensa! Suosio-haaste alkaa muotikilpailulla. Kukin näistä ihanista naisista haluaa ihastuttaa luokkatoverinsa, ja sinun tehtäväsi on luoda kaikkein upeimmat kouluasut. Koulun vaatekaappi on sinun leikkikenttäsi: siistejä t-paitoja, flirttailevia mekkoja, siistejä housuja, räväkkiä hameita, hauskoja sukkia ja upeita jalkineita!

Mutta pidä kiinni hiusharjastasi, sillä kyse ei ole vain vaatteista. Myös kampaukset ovat ruokalistalla, ja sinun on varmistettava, että ne ovat raikkaat kuin aamutuulen tuoksu. Olitpa se sitten tyylikäs ja tyylikäs tai villi ja kesytön, olet hiusten muodonmuutosten mestari. Ja asusteet! Älä unohda blingiä - statement-koruja, tyylikkäitä silmälaseja ja tyylikkäitä laukkuja, jotka tekevät heistä kampuksen puheenaiheita. Kaikki on kiinni yksityiskohdista!

Kun asu on kunnossa, on aika tehdä meikkitaikoja. Luo hurjia ja upeita lookkeja, jotka täydentävät jokaisen tytön ainutlaatuista tyyliä. Rohkeista huulista savusilmiin saat heidät loistamaan kuin tähdet koulun galaksissa.

Mutta tässä on varsinainen juttu - kaiken päätteeksi on tuomariston äänestys. Korkeimman pistemäärän saanut tyttö nousee koulun suosituimman tytön valtaistuimelle. Kyseessä on tyylin välienselvittely, ja panokset ovat kovat! Kun tuomio on annettu, on aika kuvata muotimestariteoksesi. Lataa upeat lookit, esittele ne kaveriporukallesi ja anna maailman nähdä tyylitaitosi. Koulumuoti on ekstravaganza, joka saa kaikki puhumaan, joten valmistaudu hallitsemaan koulun käytäviä!

Valmistaudu siis School Popularity Challenge, jossa ystävyyssuhteet testataan, tyylit koetellaan äärirajoille ja suosion kruunua haetaan! Olet tyyliguru, jota nämä tytöt ovat odottaneet, aina rennosta tyylikkyydestä täydelliseen preppy-tyyliin. Koulun kiitorata on valmis, ja sinä aiot omistaa sen! Oletko valmis valtaamaan koulun tyylin supertähden valtaistuimen?

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö School Popularity Challenge? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.