Bubble Shooter Free 2

Astu maailmaan Bubble Shooter Free 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kupla pelit!

Valmistaudu jatko-osaan suosittuun kupla-ammuntapeliin, joka räjäyttää mielesi ja puhkaisee naurukuplasi! Esittelyssä Bubble Shooter Free 2, jatko-osa menestyksekkäälle kupla-ammuntapelille, joka jättää sinut jännittämään, kun teet otteluita ja näet pelilaudan tyhjäksi. Valmistaudu eeppiselle kuplien räiskintämatkalle, jossa hauskuus on aina päällä ja voit jopa vaihtaa parhaillaan ammuttavaa kuplaa! Kyllä, kuulit oikein, toisin kuin edeltäjässään, Bubble Shooter Free 2 -pelissä voit jopa vaihtaa parhaillaan ammuttavaa kuplaa! Se on kuplakaaos, jollaista et ole koskaan ennen nähnyt, ja tämä kyky lisää peliin hieman strategiaa.

Jokainen ampumasi laukaus jättää vaikutuksen kuplien törmäysalueelle, mikä tekee pelilaudasta entistä elävämmän ja reagoivan liikkeisiisi. Vaikka Bubble Shooter Free 2 saattaa aluksi vaikuttaa pelkältä tähtäyspeliltä, se on hieman enemmän, sillä jokaisessa laukauksessasi on paljon strategiaa. Jos kuplat saavuttavat laudan pohjan, peli on ohi ja sinun on aloitettava alusta. Onneksi jokainen kierros on hauska ja uudelleen aloittaminen on helppoa, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi, joten älä huoli, jos et saa korkeaa pistemäärää.

Nauti toisesta hauskasta kuplaheittopelistä, kun pelaat Bubble Shooter Free 2 osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Tähtää hiirellä ja ammu painamalla hiiren vasenta painiketta. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä siihen suuntaan, johon haluat ampua.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Bubble Shooter Free 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kupla pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.