Bubble Trouble Bubble Chaos

Astu maailmaan Bubble Trouble Bubble Chaos ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Kupliva seikkailu odottaa sinua osoitteessa Bubble Trouble Bubble Chaos, jännittävä arcade-kupla-ammuntapeli, joka testaa refleksisi. Tässä kiehtovassa pelissä taistelet kuplia vastaan ilkikurisen paholaisen rinnalla. Luotettavan piikkipyssyn kanssa aseistautuneena sinun on poksautettava kaikki kuplat, aloittaen suurimmista ja edeten aina pienimpiin palasiin asti. Jokaisella onnistuneella puhkaisulla näet kuplien pienenevän, mutta siinä ei ole vielä kaikki; niillä on myös taito lisääntyä. Tehtäväsi on kisata tikittävää kelloa vastaan älykkyytesi, ajoituksesi ja tarkkuutesi avulla. Mutta älä pelkää, peli tarjoaa runsaasti ansoja ja tehoapuja, jotka antavat sinulle etulyöntiaseman, jota tarvitset, jotta voit hallita tätä kuplivaa taistelua.

Jokainen hetki Bubble Trouble Bubble Chaos -pelissä on jännittävä testi reflekseistäsi ja strategiastasi. Kyse ei ole vain kuplien popsimisesta, vaan siitä, että teet sen tarkasti ja tyylikkäästi. Erilaisten ansojen ja tehosteiden kerääminen, joita on ripoteltu kaikkialle peliin, tuo lisää jännitystä ja varmistaa, ettei yksikään kierros ole samanlainen. Ja mikä parasta, voit kutsua mukaan myös toisen pelaajan, jolloin voitte molemmat poistaa kuplia, jotka hyppivät ympäri tasoa.

Onko sinussa siis ainesta kaikkien noiden pomppivien kuplien puhkaisemiseen? Bubble Trouble Bubble Chaos haastaa sinut todistamaan taitosi kiehtovassa maailmassa, joka on täynnä kuplivia vastustajia. Jokaisella tasolla taitosi hioutuvat, refleksisi terävöityvät ja kykysi hallita kuplien popsimisen taidetta kasvavat. Olitpa kokenut pelaaja tai vasta aloittelija, tämä peli tarjoaa tunteja hauskaa ja kiehtovaa pelaamista osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Liiku nuolinäppäimillä ja ammu välilyöntinäppäimellä. Toisen pelaajan voit liikkua X- ja C-näppäimillä ja ampua W-näppäimellä. Voit myös sitoa nämä ohjaimet uudelleen.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Bubble Trouble Bubble Chaos? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä