Stick War

Astu maailmaan Stick War ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista stickman pelit!

Sota on tullut Stick War maille ja on sinun tehtäväsi johtaa joukkosi voittoon. Stick War on toinen Flash-peli, jota voit helposti pelata jälleen kerran osoitteessa Pelitpelit.fi. Emuloinnin ja Rufflen avulla voit kokea tämän klassikkopelin kaikessa loistossaan osoitteessa Pelitpelit.fi ja harjoittaa strategisia lihaksia kovissa taisteluissa.

Tavoitteesi Stick War on luoda armeija ja lähettää se taistelemaan loputtomalta tuntuvaa vihollisparvea vastaan, joka hyökkää jatkuvasti kimppuusi. Mutta et vain valitse joukkoja ja lähetä niitä taistelemaan. Pelissä Stick War voit ohjata jokaista yksikköäsi erikseen, joten voit hallita tapahtumia hieman enemmän. Asiat muuttuvat melko pian melko kiihkeiksi, ja koko kampanjansa ajan Stick War tarjoaa strategiatarpeitasi, sillä se tarjoaa sinulle nopeita ja nopeita taisteluita armotonta vihollista vastaan.

Voit lähettää taisteluun kaikenlaisia yksiköitä, ja sinun on päätettävä, mitkä ovat parhaita kussakin tilanteessa, sillä jotkut ovat vahvempia tietyn tyyppisiä yksiköitä vastaan. Tämä taistelukentän jatkuva arviointi on vain yksi niistä tavoista, joilla Stick War pitää sinut mukana ja pitää hauskaa. Toinen tapa on sen mielenkiintoinen tarina, joka antaa sinulle hieman enemmän kontekstia ruudulla tapahtuviin taisteluihin.

Onneksi monet Flash-pelit ovat jälleen saatavilla selaimessa Rufflen kaltaisten mahtavien emulaattoreiden ansiosta, ja osoitteessa Pelitpelit.fi voit nauttia kaikenlaisista klassisista Flash-peleistä, joita ei vähään aikaan ollut saatavilla selaimissa. Stick War on peli, jota voit pelata juuri nyt, joten tule ja johda armeijasi voittoon.

Kuinka pelata

Käytä hiiren vasenta painiketta joukkojesi valitsemiseen ja vuorovaikutukseen niiden kanssa, ja käytä WASD- tai nuolinäppäimiä hahmojen liikuttamiseen. Paina välilyöntiä suorittaaksesi toimintoja.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Stick War? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta stickman pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä