Robot Police Iron Panther

Astu maailmaan Robot Police Iron Panther ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista seikkailupelit!

Robot Police Iron Panther sisältää vilkkuvia valoja. Jos olet koskaan haaveillut rakentavasi robottikoiran, jota käytetään rikosten torjuntaan, Pelitpelit.fi on peli sinulle. Pelissä Robot Police Iron Panther sinun on ensin koottava huipputekninen robottikoira, jonka jälkeen sinun on mentävä eliminoimaan erilaisia uhkia ympäri kaupunkia. Kuten arvata saattaa, rakentaminen on monimutkainen prosessi, ja jokainen osa on asetettava oikeaan paikkaan. Kaiken on sovittava oikeaan paikkaan, sillä kaikenlaisten kehittyneiden koneiden järjestelmät eivät jätä tilaa virheille. Mutta se, miten robotti alkaa hiljalleen muistuttaa taistelukonetta, on vain yksi tapa, jolla Robot Police Iron Panther tuo hauskuutta. Erityisesti siksi, että on pidetty huolta siitä, että näet, miten kaikki osat sopivat toisiinsa ja miten kaikki liittyy loogisesti toisiinsa käyttämällä monimutkaisia animaatioita tämän prosessin näyttämiseksi.

Robottikoirasi kokoaminen on kuitenkin vain yksi osa Robot Police Iron Panther, sillä et ole käyttänyt kaikkea sitä aikaa vain tehokkaan ja kehittyneen koneen rakentamiseen. Ei, teidän on yhdessä lähdettävä tehtäviin taistelemaan rikollisuutta vastaan ja eliminoimaan kaikenlaisia uhkia ympäri kaupunkia, ainutlaatuisessa tarinassa, jossa on mielenkiintoisia hahmoja ja joka sijoittuu Sci Fi -maailmaan. Tämä pelin taisteluosa on, kuten luultavasti odotitkin, paljon toiminnantäyteisempi kuin edellinen osa, joten valmistaudu joutumaan moniin taisteluihin kaikenlaisia erilaisia hirviöitä vastaan, jotka vaeltavat kaduilla ja häiritsevät rauhaa. Taistelusysteemi osoitteesta Robot Police Iron Panther on yhdistelmä rulettia ja kivi, paperi, sakset -taistelua, ja se on 1 vastaan 1 -taistelua vastustajaa vastaan. Ensin pyörä pyörii, ja sinun täytyy klikata ruutua pysäyttääksesi sen pyörimisen. Kun se laskeutuu elementtiin, sinun on valittava hyökkäystyyppi. Jos sinulla ja vihollisellasi on sama hyökkäystyyppi, molemmat kärsivät vahinkoa. Jos haluat aiheuttaa valtavia määriä vahinkoa, voit käyttää Ultimate-hyökkäystäsi, joka voi tuhota vihollisesi paljon helpommin kuin muut menetelmät, joilla voit hitaasti pilkkoa heidän terveyttään.

Astu Sci Fi -maailmaan Pelitpelit.fi avulla ja luo hurja taistelukone, kun pelaat Robot Police Iron Panther.

Pelaaminen

Jos käytät PC:tä, voit olla vuorovaikutuksessa pelin elementtien kanssa käyttämällä hiirtä kursorin liikuttamiseen ja hiiren vasenta painiketta jonkin asian valitsemiseen ruudulta. Jos pelaat mobiililaitteella, sinun on napautettava näyttöä hiiren käytön sijasta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Robot Police Iron Panther? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta seikkailupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.