Chain Cube: 2048 Merge

Astu maailmaan Chain Cube: 2048 Merge ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Jos pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi, saatat tuntea Threes- tai 2048-pelin. Tällaisissa peleissä tavoitteena on yhdistää kaksi elementtiä, joissa on sama numero. Kun onnistut siinä, niiden arvot lasketaan yhteen ja elementti muuttuu toiseksi elementiksi, jolla on suurempi arvo. Pelin tavoitteena on yhdistää mahdollisimman monta elementtiä ja saada näin yhä korkeammat pisteet. Se, mikä erottaa Chain Cube: 2048 Merge muista vastaavista peleistä, on se, että se lisää fysiikka- ja ammuntaelementin pelattavuuteen, johon olet ehkä jo tottunut. Tämä tarkoittaa sitä, että elementit, jotka sinun on yhdistettävä, koostuvat kuutioista, ja kun yhdistät kaksi samanarvoista kuutiota, tämä johtaa räjähdysmäisempään reaktioon, mikä lisää pelikokemusta huomattavasti. Koska kuutiot hyppivät ilmassa ja liikkuvat puolirealistisesti törmätessään, sinun on käytettävä tätä vuorovaikutusta hyväksesi. Ehkäpä kun kuutiot hyppäävät ilmaan, sinulle raivataan polku, jolla voit kasvattaa pistemääräsi. Tämä tuo kokemukseen uuden kerroksen, ja jos haluat lisätä jotain uutta tähän klassiseen ajattelupeliin, sinun kannattaa kokeilla Chain Cube: 2048 Merge.

Peli alkaa melko helposti, mutta kun etenet ja pelialue täyttyy yhä enemmän, huomaat, että kaikkien kuutioiden seuraaminen käy vaikeammaksi. Ja jos kuutiot pääsevät katkoviivan ohi, sinun on aloitettava uudelleen ja yritettävä uudelleen. Jonkin ajan kuluttua saavutat pisteen, jossa jokaisen törmäyksen jälkeen joudut joko toivomaan, että kaksi kuutiota osuu toisiinsa, tai vain toivomaan, etteivät ne joudu toisen kuution tielle.

Pelaa hauskaa pulmapeliä, joka vaatii myös tarkkaa tähtäämistä ja hieman enemmän strategiaa laukauksissasi, osoitteessa Pelitpelit.fi ja kerää korkeat pisteet osoitteessa Chain Cube: 2048 Merge.

Pelaaminen

Paina hiiren vasenta painiketta ja siirrä hiirellä kuutiota ruudun alareunasta ympäriinsä ja vapauta se ampuaksesi kuutiota kohti pinoa. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä ja liikuta sormea haluamaasi suuntaan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Chain Cube: 2048 Merge? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.