Uphill Rush 12

Astu maailmaan Uphill Rush 12 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Saavuta maaliin kaatamatta autoasi Uphill Rush -sarjan 12. osassa, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi. Pelin tavoite saattaa kuulostaa helpolta, mutta kilpailujen aikana, joihin sinut sijoitetaan, Uphill Rush 12 esittelee kaikenlaisia ainutlaatuisia ja hauskoja haasteita, jotka sinun on voitettava, ja samalla kun ajotaitosi paranevat, sinun on myös voitettava uusia jännittäviä esteitä tielläsi. Sinun ei tietenkään tarvitse luottaa vain taitoihisi, sillä saat myös kolikoita jokaisesta onnistuneesta kisasta, jonka suoritat loppuun, ja voit ostaa niillä uusia ajoneuvoja, joilla pääset maaliin. Mutta Uphill Rush 12 monipuolistaa vaihtoehtojasi, etkä saa valita vain autojen välillä: valmistaudu ajamaan rullalautojen, polkupyörien tai jopa hevosten ja muiden ainutlaatuisten ajoneuvojen välillä. Uphill Rush 12 voit päättää, miten haluat päästä maaliin. Jokaisella näistä vaihtoehdoista on tietysti omat ainutlaatuiset statuksensa, joilla on omat hyvät ja huonot puolensa.

Voit myös muokata hahmoa, jolla pelaat, jos haluat lisää mukautusmahdollisuuksia. Tärkeintä Uphill Rush 12 -sivustolla on kuitenkin päästä maaliin, ja sitä varten sinun on sopeuduttava ja opittava radat, joilla olet, ja jokaisella radalla on omat erityispiirteensä, jotka sinun on voitettava. Niillä on silmukoita, esteitä ja kaikenlaisia muita yllätyksiä, mutta kokeneelle kuljettajalle ne eivät ole uhka.

Valmistaudu aloittamaan hauskat kisat, kun pelaat Uphill Rush 12 osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Ohjaa autoasi nuolinäppäimillä ja aktivoi boost-toiminto painamalla välilyöntipainiketta. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näytön painikkeita.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Uphill Rush 12? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.