Vex 7

Astu maailmaan Vex 7 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Valmistaudu uuteen jännittävään ja vaaralliseen seikkailuun Vex-universumissa, kun pelaat tämän suositun sarjan seuraavaa osaa osoitteessa Pelitpelit.fi. Lähde uudelle matkalle osoitteessa Vex 7 ja valmistaudu uusiin haasteisiin, jotka on voitettava. Mutta valmistaudu myös hauskanpitoon. Tuttuun ja rakastettuun pelattavuuteensa perustuva Vex 7 asettaa sinut jälleen kerran rohkean stickman-hahmon kenkiin, ja yhdessä vältätte kaikenlaisia tasoja roskaavia vaaroja: terävistä piikeistä ja kaikenlaisista muista vaarallisista ammuksista sinun on kudottava tiesi jokaisen tason loppuun.

Hahmo osoitteesta Vex 7 on erittäin ketterä, ja juuri se pitää sinut hengissä koko seikkailun ajan. He voivat helposti hypätä kaksoishyppyjä tasanteille tai vain väistää kaikenlaisten vaarojen tieltä, mutta akrobaattiset taidot, joita hahmo osoitteesta Vex 7 on toinen työkalu, joka vie sinut turvaan. Kullakin tasolla kohtaamasi haasteet vaativat paljon refleksejäsi, mutta harjoittelun ja päättäväisyyden avulla voit voittaa jokaisen esteen, joka tiellesi heitetään. Mutta eivät vain refleksisi ole koetuksella osoitteessa Vex 7, sillä sinun on myös varmistettava, että ajoituksesi on oikea. Kun väistät kaikenlaisia pyöriviä sahoja tai joudut vain hyppäämään eri tasanteille, tieto siitä, milloin nämä toimet on tehtävä, on avainasemassa, jos haluat edetä Vex 7.

Lähde uuteen hauskaan seikkailuun, kun pelaat Vex 7 osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä nuolinäppäimiä tai WASD-näppäimiä liikkuaksesi tasolla. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näytön painikkeita.

Pelaa muita Vex-sarjan pelejä:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. VEX Challenges
  4. Vex 6
  5. Vex 5
  6. Vex 4
  7. Vex 3

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Vex 7? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.