Chemistry Set Balance

Astu maailmaan Chemistry Set Balance ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Jos tiedät jotakin kemiasta, tiedät, miten herkkä kemiallisten reaktioiden tasapaino on, ja pienikin muutos kaavaan voi muuttaa asioita rajusti. Chemistry Set Balance ei ole peli kemiallisten yhtälöiden tasapainottamisesta, mutta voisi sanoa, että se on peli kemian herkästä tasapainosta, sillä sinun on käänneltävä varovasti alustoja, joille kemiallinen alkuaine asetetaan, jotta se putoaa turvallisesti dekantterilasiin, joka on täynnä muita mielenkiintoisia nesteitä.

Kuten arvata saattaa, peli alkaa aluksi muutamilla perus-harjoitustasoilla, joilla sinun on hallittava vain pientä määrää alustoja, mutta kun etenet, sinun on käänneltävä paljon alustoja, jotka on sijoitettu kaikenlaisiin haastaviin paikkoihin. Tämä tekee kemiallisen elementin ohjaamisesta tavoitteeseensa todellisen testin reflekseillesi, mutta myös suunnittelutaidoillesi.

Toinen asia, joka on otettava huomioon osoitteessa Chemistry Set Balance, on se, että alustat pyörivät samaan aikaan, joten ole tietoinen siitä, että toimintasi vaikuttaa kaikkiin laudalla oleviin alustoihin. Mutta vaikka et onnistuisikaan ensimmäisillä yrityksilläsi, voit aina käynnistää tason uudelleen ja yrittää uudelleen. Siistiä on myös se, että laboratoriota valvova professori haluaa sinun onnistuvan, ja sen huomaa pelkästään katsomalla häntä.

Tasapainota kemiallisia alkuaineita hauskassa pelissä, joka on sijoitettu kemian laboratorioon, kun pelaat Chemistry Set Balance osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Pyöritä tasolle satunnaisesti sijoitettuja alustoja ympäri tasoa myötä- tai vastapäivään joko painamalla vastaavia vasenta tai oikeaa nuolinäppäintä, painamalla hiiren vasenta painiketta näytön oikealla tai vasemmalla puolella tai, jos käytät mobiililaitetta, napauttamalla näytön oikeaa tai vasenta reunaa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Chemistry Set Balance? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.