Crossy Chicken

Astu maailmaan Crossy Chicken ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Crossy Chicken on toiminnantäyteinen ja hauska peli, jossa sinun tehtäväsi on yrittää auttaa kanaa ylittämään tie. Tämä tie on kuitenkin täynnä esteitä, jotka vaihtelevat autoista veteen ja jopa juniin. Se on hyvin vaikea paikka pienelle kanalle elää, mutta sinun on tehtävä kaikkesi auttaaksesi kanaa selviytymään tässä vaativassa, haastavassa ja karussa erämaassa, joka on täynnä esteitä.

Se ei tule olemaan helppoa, mutta taitosi ja voimasi auttavat tätä kanaa pääsemään kaikkien ongelmien yli ja lopulta pääsemään perille niin kuin olet aina halunnut. Se on erittäin luova ja mukaansatempaava peli, jossa on paljon näppäriä ideoita, ja huomaat koko ajan testaavasi taitojasi yrittäessäsi voittaa. Tämä ei ole koskaan helppoa, mutta se on täysin hauskaa ja jännittävää, sillä yrität koko ajan parantaa taitojasi ja viedä niitä uusiin korkeuksiin yrittäen nähdä, kuinka pitkälle pääset.

Crossy Chicken on nyt saatavilla osoitteessa Pelitpelit.fi, joten jos uskot, että sinulla on edellytykset saavuttaa korkeimmat pisteet, kokeile sitä heti!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Crossy Chicken? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.