Chu Choo Cake

Astu maailmaan Chu Choo Cake ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Tule makeimmaksi junan konduktööriksi, kun pelaat Chu Choo Cake osoitteessa Pelitpelit.fi, ja varmista, että maukkaat makeiset pääsevät perille. Junan käynnistämiseksi sinun on paettava rottia, jotka partioivat jatkuvasti tasolla ja tekevät parhaansa estääkseen sinua lastaamasta Cake Train -junaa herkullisilla sokeriherkuilla. Koska sinulla on 10 eri määränpäätä, joihin sinun on varmistettava, että juna saapuu, sinun on oltava erittäin nopea, koska et halua junan myöhästyvän, mutta myös erittäin varovainen, koska tasoilla partioivat rotat seuraavat sinua, kunnes ne saavat sinut kiinni ja pysäyttävät sinut.

Jos jäät kiinni, sinun ei tarvitse heti alkaa murehtia, sillä voit jäädä kiinni neljä kertaa, ennen kuin sinun on aloitettava taso uudelleen. Eikä se ole ainoa asia, joka sinulla on eduksesi, sillä ympäri tasoa on ripoteltuna punaisia paprikoita, jotka voit aktivoida tainnuttaaksesi kaikki lähellä olevat vastustajat. Lastataksesi junan kakkuilla sinun on ohitettava maahan asetetut suorakulmaiset makeiset ja annettava painovoiman hoitaa loput. Jos onnistut lyömään rottaa yhdellä näistä makeisista, voit poistaa sen väliaikaisesti lavalta, mikä antaa sinulle ylimääräisiä arvokkaita rauhallisia hetkiä, kun vihollisia on vähemmän.

Jokaisella tasolla on ainutlaatuinen ulkoasu, ja sinun on nopeasti opittava paras tapa navigoida siinä ja käyttää tikkaita oikeilla hetkillä maksimoidaksesi edistymisesi. Onneksi viholliset liikkuvat täsmälleen saman kaavan mukaan, joten voit ennakoida niiden liikkeet ja reagoida niiden mukaisesti. Muista vain, ettet anna kauniiden grafiikoiden häiritä liikaa Chu Choo Cake, sillä tämä on jälleen yksi peli Pelitpelit.fi, jota kannattaa luultavasti pelata, jos et ole liian nälkäinen. Tasot ovat täynnä kaikenlaisia herkkuja, joita yleensä löytyy leipomosta, joten pidä se mielessä, jos et ole vielä syönyt. Kun grafiikka yhdistetään iloiseen musiikkiin, Chu Choo Cake on kauttaaltaan ihastuttava kokemus.

Varmista, että kakkujen täyttämä juna saapuu määränpäähänsä, kun pelaat Chu Choo Cake osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Chu Choo Cake voi pelata vain PC:llä. Navigoi valikoissa hiiren vasemmalla painikkeella ja napsauta pelin elementtejä hiiren vasemmalla painikkeella. Voit liikkua tasoilla joko WASD- tai nuolinäppäimillä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Chu Choo Cake? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.