Brick Out

Astu maailmaan Brick Out ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Toinen legendaarinen klassikon uudelleenversio on saatavilla osoitteessa Pelitpelit.fi. Pelaa Brick Out ja ihastu legendaarisen Breakoutin upeaan pelattavuuteen, joka on kestänyt vuosikymmeniä ja luonut useita samankaltaisia pelejä. Pelissä Brick Out ohjaat melaa ja sinun on osuttava pallolla ruudulle aseteltuihin tiiliin. Jokaisen törmäyksen jälkeen tiilet reagoivat osumaan ja ne poistuvat ruudulta. Voittaaksesi tason sinun on poistettava kaikki tiilet ruudulta varmistaen samalla, ettei pallo pääse melan taakse. Tämä ruudulla tapahtuva jatkuva ping pong pitää asiat hauskoina ja jännittävinä.

Ja kun tiilistä voi pudota mielenkiintoisia esineitä, jotka muuttavat sääntöjä mielenkiintoisella tavalla, hauskuus alkaa todella kasvaa. Voit esimerkiksi saada toisen pallon, jota sinun on pomputettava mailasta, tai maila voi muuttua pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Yksi asia on varma, kun pieni muutos tapahtuu, asiat muuttuvat rajusti ja sinun on sopeuduttava.

Grafiikka Brick Out on eloisaa ja täynnä värejä. Jopa pallo vaihtaa väriään jokaisen törmäyksen jälkeen. Yhdistä tämä iloiseen musiikkiin, ja Brick Out ilahduttaa varmasti.

Pelaa versiota klassikosta Pelitpelit.fi, kun valitset Brick Out ja pidä hauskaa.

Kuinka pelata

Ohjaa mailaa siirtämällä hiirtä vasemmalle tai oikealle. Ohjaa pallo tiiliseinään ja varmista, ettei pallo pääse melan ohi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Brick Out? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.