Neon War

Astu maailmaan Neon War ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Neon War on hauska peli, jossa sinun täytyy selviytyä näennäisesti loputtomalta tuntuvasta vihollisparvesta, joka syöksyy kohti alusta. Löytämällä oikeat päivitykset, jotka sopivat pelityyliisi ja taitoihisi, voit saavuttaa korkeat pisteet ja selviytyä mahdollisimman pitkään armottomia hyökkäyksiä vastaan. Neon Warin vihollisilla on ainutlaatuinen visuaalinen tyyli, ja ne koostuvat erilaisista geometrisista muodoista tai niiden yhdistelmistä. Neon-teeman vuoksi voit tietysti odottaa kirkasta, hehkuvaa valoa koko näyttämöllä. Jokaisen vihollisen keskellä on numero, joka edustaa sitä, kuinka monta osumaa sen on otettava, jotta se katoaa. Tämä numero osoittaa myös sen vahingon määrän, jonka vihollinen aiheuttaa aluksellesi, jos se onnistuu törmäämään sinuun. Vihollisten liikkeet ovat jokseenkin ennakoitavissa, sillä ne pomppivat jatkuvasti ympäri lavaa, mutta kun niitä ilmestyy lisää, tilanne voi muuttua haastavaksi todella nopeasti.

Neon Warin tekee erikoiseksi mielenkiintoinen päivitysmekaniikka, johon pääset käsiksi aina, kun käynnistät pelin uudelleen. Tasojen aikana saat vihollisia tuhoamalla erikoispisteitä, joita voit sitten käyttää kaikenlaisiin parannuksiin aluksessasi. Ne vaihtelevat paremmasta ampumisnopeudesta, suuremmasta terveydestä tai vahingosta, ja yksi luo jopa toisen pienemmän aluksen, joka ampuu kohti vihollisiasi. Kun vihollisia alkaa ilmaantua enemmän ja niiden vahvuus kasvaa, nämä parannukset ratkaisevat, saatko lisää pisteitä vai joudutko aloittamaan alusta uudelleen.

Hanki korkeat pisteet ja pidä hauskaa pelatessasi Neon Waria osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Paina hiiren vasenta painiketta aluksen alla olevalla alueella ja pidä sitä painettuna, jotta voit liikkua vasemmalle tai oikealle. Jos käytät mobiililaitetta, liiku napauttamalla näyttöä samalla alueella. Alus ampuu automaattisesti, kun alat liikkua.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Neon War? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.