Cowboy Saloon Defence

Astu maailmaan Cowboy Saloon Defence ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ammuntapelit!

Laita cowboy-saappaat jalkaan ja cowboy-hattu päähän, sillä Pelitpelit.fi vie sinut villiin länteen pelissä Cowboy Saloon Defence. Pelaat cowboyta, jonka on suojeltava suosikkisaluunaansa saapuvilta vihollisilta. Kuten amerikkalaiselle rajaseudulle sijoittuvalta peliltä voi odottaa, revolverin äänet jyrisevät taivaalla ja sen valtava voima osoittautuu varsin tehokkaaksi keinoksi torjua vihollisesi. Ja tulet tarvitsemaan kaiken tulivoiman, jonka voit saada osoitteessa Cowboy Saloon Defence, sillä tilanne voi riistäytyä käsistä melko nopeasti, varsinkin myöhemmillä tasoilla, joilla vihollisia tulee enemmän kimppuusi. Puolustautumisen avuksi on jokaisen tason lopussa ilmestyvä päivitysjärjestelmä, jossa voit päivittää yhtä hahmosi tärkeimmistä ominaisuuksista: laukausten tehoa, tähtäystarkkuutta (aluksi käsi tärisee hieman kaikesta tulevasta), luotien määrää, jota voit kantaa ennen kuin sinun on ladattava uudelleen, ja nopeutta, jolla voit ampua luotejasi.

Voidaksesi päivittää kaikkia näitä elintärkeitä osa-alueita sinun on ammuttava kolikoita, joita viholliset pudottavat. Mutta ole varovainen, sillä jokainen laukaus, jonka otat kolikoiden keräämiseksi, on yksi vähemmän laukauksia, joita voit ottaa lähestyvän vihollisen kukistamiseksi, joten joka hetki sinulla on kaikenlaisia pieniä päätöksiä, joita sinun on harkittava nopeasti. Ja koska vihollisilla on erilaisia käyttäytymismalleja ja ominaisuuksia, sinun on otettava huomioon paljon asioita jokaisen laukauksen yhteydessä. Jotkin viholliset voivat liikkua vinosti, mikä pakottaa ottamaan tämän liikkeen huomioon ja ennustamaan niiden lentoradan, jotkin viholliset ovat hyvin nopeita, jotkin räjähtävät kuollessaan, kun taas toiset vain vaativat paljon luoteja kukistamiseen. Ja osoitteessa Cowboy Saloon Defence sinua kohti voi tulla monenlaisia vihollisia samaan aikaan, joten sinun on asetettava nopeasti tärkeysjärjestys ja oltava mahdollisimman tehokas liikkeissäsi, sillä tähtäyksen muuttaminenkin vie melko paljon aikaa, ja jokainen sekunti on tärkeä.

Onneksi sinun ei tarvitse ampua manuaalisesti, sillä jokainen laukaus tapahtuu automaattisesti, ja nopeus, jolla voit ampua, määräytyy hahmosi tulinopeusominaisuuden mukaan. Myöhemmillä tasoilla on paljon asioita, joita sinun on hallittava, ja kyky valita paras toimintatapa ratkaisee, selviätkö toiselle kierrokselle vai et. Pitäisikö sinun hyökätä tietyn vihollisen kimppuun, joka on välittömin uhka, ampua kohti joitakin kolikoita kerätäksesi niitä vai muuttaa tähtäyssuuntaasi, toiminta, jolla menetät arvokkaita hetkiä, kun et ammu mitään? Oikean toimintajärjestyksen selvittäminen takaa selviytymisesi.

Lähde matkalle villiin länteen Pelitpelit.fi avulla, kun pelaat Cowboy Saloon Defence.

Miten pelataan

Pelissä Cowboy Saloon Defence sinun tarvitsee vain ohjata, mihin suuntaan aseesi tähtää, sekä valita sopivat päivitykset. Molemmat toiminnot voidaan tehdä hiiren vasemmalla painikkeella, jos pelaat PC:llä, tai napauttamalla näyttöä, jos käytät mobiililaitetta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Cowboy Saloon Defence? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ammuntapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.