Halloween Archer

Astu maailmaan Halloween Archer ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ammuntapelit!

Halloween Archer säännöt ovat yksinkertaiset, sinun on osuttava jousella ja nuolella kaikkiin ruudun alareunasta lentäviin esineisiin. Jousella ampumiseen liittyy omat ainutlaatuiset haasteensa, joista yksi tärkeimmistä on se, että painovoima vetää nuolia aina alaspäin, ja sinun on otettava tämä fyysinen voima huomioon jokaisella laukauksellasi. Onneksi Halloween Archer auttaa sinua hieman laukauksia tehdessäsi, sillä aika hidastuu, kun valitset huolellisesti parhaan kulman.

Koska pelin teemana on Halloween, voit odottaa paljon kurpitsoja ja muita esineitä, jotka varmasti muistuttavat sinua tästä karmivasta juhlasta. Ja parasta on, että voit pelata Halloween Archer -peliä milloin tahansa ympäri vuoden osoitteessa Pelitpelit.fi, ei vain Halloweenina!

Onneksi sinulla on loputon määrä nuolia, mutta se ei tee pelistä yhtään helpompaa. Se voi tuntua hieman vaikeammalta, koska sinun on pidäteltävä itseäsi heittämästä jatkuvasti nuolten tulvaa kohti kohdetta, mikä on strategia, joka ei useimmiten toimi, varsinkaan myöhemmillä tasoilla.

Ryhdy loistavaksi jousiampujaksi osoitteessa Halloween Archer ja yritä saada hyvät pisteet.

Pelaaminen

Paina hiiren vasenta painiketta aloittaaksesi tähtäämisen ja liikuta hiirtä ylös ja alas valitaksesi ampumakulman. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä aloittaaksesi tähtäämisen ja pyyhkäise ylös tai alas asettaaksesi kulman.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Halloween Archer? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ammuntapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.