Duck Hunter

Astu maailmaan Duck Hunter ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ammuntapelit!

Sorsanmetsästyskausi on alkanut osoitteessa Pelitpelit.fi, ja joskus sorsakantoja on valvottava kiväärillä. Pelissä Duck Hunter astut metsästäjän asemaan, jonka on kaadettava mahdollisimman monta sorsaa ennen kuin ankat karkaavat. Kuten arvata saattaa, ankat ovat ketteriä, ja niiden kykyä paeta parantaa huomattavasti se, että ne osaavat lentää. Voit siis olla varma, että jos refleksisi eivät ole valmiina, et pysty osumaan kohteisiisi.

Mutta älä ole liian hätäinen liipaisinta painaessasi, sillä jos ammut joskus ruudulle ilmestyvän koiran, sinun on aloitettava taso uudelleen. Muista siis, että kyse on tasapainosta nopeuden ja huolellisen tähtäämisen välillä. Jos käytät liikaa aikaa etkä osu tietyllä tasolla vaadittuun määrään ankkoja, et pääse seuraavalle kierrokselle.

Valmistaudu nopeaan ampumapeliin, kun pelaat Duck Hunter osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Ohjaa verkkokalvoa joko nuolinäppäimillä tai WASD-näppäimellä ja siirrä sitä ruudulle ilmestyvien ankkojen yli. Kun saat yhden tähtäimessäsi, ammu kiväärilläsi painamalla välilyöntinäppäintä. Älä ammu koiraa, joka joskus ilmestyy ruudulle.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Duck Hunter? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ammuntapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.