Daily Solitaire

Astu maailmaan Daily Solitaire ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista korttipelit!

Jos haluat pelata yhden pasianssin joka päivä, Daily Solitaire on tehty sinua varten. Kun joka päivä lisätään yksi ainutlaatuinen taso, voit olla varma, että saat ainutlaatuisen kokemuksen joka kerta, kun pelaat pasianssia osoitteessa Pelitpelit.fi.

Ja Daily Solitaire tietää, että joinakin päivinä tarvitset enemmän energiaa kuin toisina, joten vaikeustaso määräytyy sen mukaan, minä viikonpäivänä pelaat. Maanantain kierros on tietysti helpoin, ja sen jälkeen vaikeusaste nousee asteittain päivien mittaan, ja vaikein päivä on sunnuntai, jolloin sinulla pitäisi olla eniten energiaa, jotta voittaisit Daily Solitaire.

Äläkä ole huolissasi, jos et saa peliä pelattua loppuun yhdellä istumalla, sillä Daily Solitaire tallentaa edistymisesi automaattisesti, joten voit aina jatkaa siitä, mihin jäit.

Nauti klassisesta pasianssipelistä osoitteessa Pelitpelit.fi ja yritä voittaa jokainen päivittäinen haaste.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Daily Solitaire? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta korttipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.