Solitaire Garden

Astu maailmaan Solitaire Garden ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista korttipelit!

Seikkailu odottaa Solitaire Garden, hauska pasianssipeli, jossa klassinen korttipeli yhdistyy fantastiseen ja mukaansatempaavaan tarinaan, jonka hahmoihin tulet nopeasti ihastumaan. Yhdessä Liisan, ystävällisen hahmon Solitaire Garden, kanssa sinun on kunnostettava perimäsi puutarha. Kaunis grafiikka todella herättää puutarhan eloon ja vetää sinut mukaan mielenkiintoiseen maailmaan Solitaire Garden, ja iloinen musiikki saa varmasti hymyn huulillesi.

Jotta voit kunnostaa puutarhan, sinun on ansaittava pisteitä ja kolikoita, ja teet sen pelaamalla pasianssia. Mitä paremmin pelaat, sitä enemmän rahaa sinulla on kunnostaa ja antaa raikkaan uuden ilmeen rakkaalle puutarhallesi. Ota selvää, miten jännittävä tarina etenee yhdessä Alicen ja Pelitpelit.fi kanssa, ja tule pasianssin ammattilaiseksi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Solitaire Garden? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta korttipelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.