Detective Loupe Puzzle

Astu maailmaan Detective Loupe Puzzle ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Auta etsivä Loupea selvittämään erilaisia mysteerejä ja paljastamaan salaisuuksia ratkaisemalla arvoituksia, etsimällä piilotettuja esineitä, havaitsemalla eroja ja kaikenlaista muuta, mikä laittaa aivosi koetukselle. Joskus asiat eivät ole sitä, miltä ne aluksi näyttävät osoitteessa Detective Loupe Puzzle, ja sinun tehtäväsi on ahkerasti yrittää löytää ratkaisu mysteereihin, joita jännittävässä Detective Loupe Puzzle-maailmassa riittää.

Löytääksesi eri vihjeitä, joita on runsaasti kullakin tasolla, sinun on oltava kärsivällinen ja huomiosi yksityiskohtiin on oltava aina korkeimmalla tasolla. Kun olet tutkinut jokaisen kohtauksen, sinun pitäisi pystyä ratkaisemaan arvoitus, mutta ole valmis ajattelemaan laatikon ulkopuolella, sillä joissakin tapauksissa sinun ei tarvitse ottaa asioita nimellisarvona ja lukea rivien välistä. Joskus Detective Loupe Puzzle antaa sinulle vihjeitä, sillä etsivä Loupella on paljon kokemusta alalta, ja jotkin yksityiskohdat putkahtavat heti esiin, ja hänen tarkat aistinsa kertovat sinulle, milloin näin on. Siitä lähtien, kun selvitetään, kuka on syyllistynyt hirvittävään rikokseen, siihen, kuka on pariskunta, Detective Loupe Puzzle on paljon hauskoja skenaarioita, jotka sinun on ratkaistava.

Selvitä erilaisia mysteerejä ja auta etsivä Loupea ratkaisemaan jokainen tapaus, kun pelaat Detective Loupe Puzzle osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Jos pelaat PC:llä, käytä hiiren vasenta painiketta johtolankojen ja eri muiden pelielementtien valitsemiseen. Pidä hiiren vasenta tai oikeaa painiketta painettuna suurennuslasin käyttämiseksi. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Detective Loupe Puzzle? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.