Style Police Officer

Astu maailmaan Style Police Officer ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista barbie pelit!

Hei fashionistat! Oletteko valmiita äärimmäiseen muotihaasteeseen? Tässä pelissä seitsemän tyttöä on vakavassa muotikriisissä. Komea poliisi Kevin sai heidät kiinni punaisella kädellä, ja he näyttivät täydellisiltä muotikatastrofeilta suuria tapahtumia varten. Mutta ei hätää, sinä olet täällä pelastamassa tilanteen! On aika näyttää muotitaitosi ja auttaa näitä tyttöjä saamaan muotipelinsä takaisin raiteilleen.

Mutta odota, tästä tulee vielä mehukkaampaa! Yksi tytöistä jäi kiinni treffeillä miehensä kanssa ja näytti aivan sekaisin. Toinen jäi kiinni hurjista allasbileistä, ja loput jäivät kiinni polttareista, tanssiaisista ja jopa ihan tavallisesta koulupäivästä! Sinun tehtäväsi on auttaa nämä tytöt pois muotivankilasta ja parrasvaloihin. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Konstaapeli Kevin on vienyt tytöt poliisiasemalle, eivätkä he pääse ulos, ennen kuin ovat parhaimmillaan. Siinä sinä astut kuvaan! Saat käyttöösi uusimmat muotitrendit, asusteet ja meikit auttaaksesi näitä tyttöjä näyttämään parhaimmiltaan. Ole luova, sekoita eri tyylejä ja löydä täydellinen asu jokaisen tytön ainutlaatuiseen persoonallisuuteen. On aika tehdä muotitaikasi ja muuttaa nämä muotikatastrofit muotitähdiksi!

Oletko valmis pelastamaan päivän ja tulemaan lopulliseksi muotiguruksi? On aika aloittaa ja auttaa näitä tyttöjä loistamaan heidän suurissa tapahtumissaan. Sinun avullasi he kääntävät päät ja saavat leuat putoamaan. Valmistaudu ennennäkemättömään muotiseikkailuun ja näytä maailmalle, mistä sinut on tehty! Tehdään tämä!

Pelaa muita Fashion Police-sarjan pelejä:

  Samanlaisia pelejä:

  Pidätkö Style Police Officer? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

  Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

  Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta barbie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

  Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.