Draw Racing

Astu maailmaan Draw Racing ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Testaa muistisi Draw Racing, hauskan pelin avulla, jossa sinun on piirrettävä söpön F1-auton reitti ja päästävä maaliin. Syy, miksi Draw Racing voidaan luokitella muistipeliksi, on se, että tason alussa saat nopean vilkaisun radan pohjapiirustuksesta, minkä jälkeen kaikki esteet katoavat näkyvistä. Sinun on tietysti päästävä maaliin törmäämättä mihinkään, joten kiinnitä huomiota siihen, miten asiat on sijoitettu, ja varmista, että pääset perille ehjänä.

Matkan varrella voit myös kerätä tähtiä, jotka on sijoitettu satunnaisesti ympäri rataa, ja jos onnistut keräämään niitä, lopputuloksesi on parempi. Niiden kerääminen tarkoittaa kuitenkin sitä, että sinun on muistettava enemmän asioita, mikä lisää haastetta. Ja jos otat huomioon sen, että myöhemmillä tasoilla sinulla on vähemmän aikaa muistaa esteiden sijoittelu, sinun on tehtävä vaikea päätös paremman pistemäärän saamisen tai maaliin pääsemisen välillä.

Pelaa hauskaa muistin ja autopelin yhdistelmää osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa!

Pelaaminen

Piirrä polku hiiren vasemmalla painikkeella, jos käytät tietokonetta, tai napauta näyttöä, jos käytät mobiililaitetta, jotta voit ohjata ajoneuvon esteiden läpi maaliin pääsemiseksi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Draw Racing? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.