Drifting Mania

Astu maailmaan Drifting Mania ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Drifting on ollut osa ajopelejä jo pitkään. Osoitteessa Pelitpelit.fi voit hallita driftaamisen taidon uudella tavalla: luomalla liitoksen autostasi johonkin kilparadan sivussa olevaan pylvääseen, autosi liikkuu vasemmalle tai oikealle, osoitteessa Drifting Mania. Peruslähtökohta kuulostaa yksinkertaiselta, mutta sen selvittäminen, milloin kääntyä, on melko hankala tehtävä, sillä jos yhdistät tai irrotat yhteyden hetken liian aikaisin, autosi kaatuu varmasti.

Koska ajoneuvon muokkaaminen voi olla hauskaa, Drifting Mania antaa sinun valita 13 erilaisen auton joukosta, ja voit myös vaihtaa kilparatoja. Mutta hauska pelattavuus säilyy, ja pian huomaat, miten hauskaksi driftaaminen tällä uudella tavalla voi osoittautua. On tyydyttävää nähdä autosi kääntyvän toiseen mutkaan, mutta kun tiedät, että jokainen drift vaatii keskittymistä ja tarkkuutta, onnistuminen on vieläkin tyydyttävämpää.

Nauti ajelusta Pelitpelit.fi toisella hauskalla autopelillä, kun pelaat Drifting Mania.

Kuinka pelata

Paina hiiren vasenta painiketta heittääksesi köyden ja kytkeytyäksesi tien varrella olevaan tolppaan. Vapauta tämä painike irrottaaksesi yhteyden ja siirtyäksesi eteenpäin. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä heittääksesi köyden ja vapauta sormesi irrottaaksesi yhteyden.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Drifting Mania? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.