Bus Driver Simulator

Astu maailmaan Bus Driver Simulator ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Linja-autot ovat olleet liikenteen peruspilari sukupolvien ajan, ja ne ovat matkustamisen tukipilari myös tulevaisuudessa. Kokonsa ja monipuolisuutensa ansiosta niihin mahtuu paljon matkustajia ja heidän matkatavaroitaan, ja suurissa kaupungeissa ne ovat osoittautuneet korvaamattomaksi apuvälineeksi liikenteessä ja ihmisten kuljettamisessa. Osoitteessa Pelitpelit.fi voit pelata Bus Driver Simulator, peliä, jossa pääset ajamaan näitä vaikuttavia ajoneuvoja. Voit valita kahdesta tilasta, joko ajaa turisteja, tilassa, jossa korostetaan pelkkää ajamista ja kyydistä nauttimista, tai toisessa tilassa, jossa pääset osallistumaan jännittäviin bussikilpailuihin vastustajia vastaan, jotka myös ajavat busseja.

Ensimmäisessä tilassa pääset kulkemaan kaikenlaisia teitä, vuoristoteitä ja metsäpolkuja, ja saat mahdollisuuden ihailla maisemia, eikä nopeus toivottavasti ole yksi tärkeimmistä prioriteeteistasi. Onhan sinun otettava huomioon matkustajiesi mukavuus. Mutta kun kokeilet ajotilaa, voit olla varma, että koettelet bussisi rajoja. Bussin ajaminen suurilla nopeuksilla saattaa tietysti olla erilainen kokemus kuin mitä odotat muilta ajopeleiltä, mutta osoitteessa Bus Driver Simulator voit kokeilla tätä jännittävää ajokokemusta sydämesi kyllyydestä. Koe kaikenlaiset radat 3D-grafiikassa, jonka Bus Driver Simulator tarjoaa, ja varmista, että löydät tasapainon nopeuden ja ohjattavuuden välillä, sillä ajamisen säännöt muuttuvat varmasti, kun ajat näitä massiivisia ajoneuvoja.

Aja virtuaalibussia Pelitpelit.fi, kun pelaat Bus Driver Simulator ja pidä hauskaa.

Kuinka pelata

Paina WASD-näppäimiä ohjataksesi bussia ja C-näppäintä vaihtaaksesi kameraa, jos pelaat PC:llä. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näytön painikkeita.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Bus Driver Simulator? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.