Burnin' Rubber Crash n' Burn

Astu maailmaan Burnin' Rubber Crash n' Burn ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Aja joissakin vaarallisimmista olosuhteista, joita voit kuvitella, muiden autojen tulituksessa, kun pelaat Burnin' Rubber Crash n' Burn osoitteessa Pelitpelit.fi. Tässä toiminnantäyteisessä ajopelissä sinun on selvittävä hengissä, kerättävä rahaa ja varmistettava, että olet viimeisenä kuljettajana pystyssä kiihkeissä autojen kaksintaisteluissa. Yli 25 tehtävässä ajotaitosi, tähtäyksesi ja strategiasi joutuvat koetukselle, mutta käytössäsi on kaikenlaisia päivityksiä ja vempaimia, joita voit käyttää antaaksesi sinulle etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden. Näiden ostettavien tehokkaiden modifikaatioiden lisäksi voit myös avata uusia autoja, joissa on erilaisia ominaisuuksia ja ominaisuuksia, jotka saattavat sopia paremmin ajotyyliisi. Kaiken tämän lisäksi voit myös aktivoida erikoistilan, joka hidastaa kaikkea ja antaa sinulle lisäaikaa selviytyä vaikeista tilanteista.

Kun aiheutat tuhoa kaupungissa, sinun on suoritettava tiettyjä tavoitteita, jotka vaihtelevat tehtävästä toiseen. Yhteistä niille on yleensä se, että sinun on tuhottava ympäröivää aluetta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi sinulla on kaikenlaisia aseita, auton sivuille kiinnitetyistä konekivääreistä raketinheittimiin, ja käytettävissäsi on paljon vaihtoehtoja. Ja jos haluat ansaita enemmän käteistä, jotta voit avata lisää lukituksia, sinun on varmistettava, että aiheuttamasi sekasorto on korkealla tasolla, varsinkin jos haluat hyötyä kaikenlaisista pistekertoimista. Toinen seikka, jota voit käyttää hyödyksesi, on suuri nopeus, jonka autosi voi saavuttaa, ja voit jopa käyttää boost-vaihtoehtoa saadaksesi lisänopeutta.

Aiheuta kaikenlaista kaaosta virtuaalikaupungissa Burnin' Rubber Crash n' Burn, kun pelaat Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa!

Pelaaminen

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä auton ohjaamiseen, Z- tai hiiren oikeaa painiketta boostin aktivoimiseen ja X- tai hiiren vasenta painiketta ampumiseen.

Pelaa muita burnin rubber-sarjan pelejä:

  1. Burnin' Rubber Multiplayer
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Burnin' Rubber Crash n' Burn? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä