Drop The Number

Astu maailmaan Drop The Number ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista aivopelit!

Drop The Number on hauska peli, joka on yhdistelmä useita klassikoita ja lainaa pelimekaniikkaa esimerkiksi Tetris-, Threes- ja 2048-peleistä. Tapa, jolla palikat putoavat pelilaudalle, muistuttaa varmasti rakastettua Tetris-peliä, kun taas pelin päätavoite muistuttaa hittejä Threes tai 2048. Saadaksesi pisteitä Drop The Number -pelissä sinun on yhdistettävä palikat, joissa on sama numero. Kun onnistut tässä, ne yhdistyvät ja luovat suuremman numeron, joka sinun on puolestaan yhdistettävä yhteen samanarvoiseen palaan.

Pelin haaste on löytää, mihin paloihin sinun pitäisi keskittyä seuraavaksi, ja kun ne laskeutuvat hitaasti, voit tuntea paineen kasvavan. Sinun on otettava huomioon niiden senhetkinen sijainti sekä viereisten nappuloiden sijainti ja niiden arvot. Osoitteessa Drop The Number etukäteissuunnittelu vie sinut voittoon. Sinulla ei myöskään ole varaa miettiä liikaa seuraavaa siirtoasi, sillä nappulat etenevät hitaasti, ja kun ne ovat asettuneet ruudun alareunaan, et voi enää muuttaa niiden suuntaa. Mitä pidemmälle pääset kierroksella, sitä enemmän joudut punnitsemaan jokaista päätöstäsi, koska palojen yhdistäminen vaikeutuu. Mutta tämä haasteiden hidas lisääntyminen takaa lisää hauskuutta.

Pelaa peliä, jossa yhdistyy kaksi klassikkoa, kun valitset Drop The Number osoitteessa Pelitpelit.fi.

Näin pelataan

Jos käytät tietokonetta, valitse hiiren vasemmalla painikkeella, mille kaistalle haluat nykyisen nappulan putoavan. Jos käytät mobiililaitetta, valitse kaistat napauttamalla näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Drop The Number? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta aivopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.