Mafia Wars

Astu maailmaan Mafia Wars ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ammuntapelit!

Laita cowboy-hattu päähän ja valmistaudu sotaan! Osoitteessa Mafia Wars sinun on taisteltava lukemattomia mafiasotilaiden aaltoja vastaan, jotka tekevät kaikkensa eliminoidakseen sinut. Ja kuten arvata saattaa, heillä on paljon valtaa tulla hakemaan sinut, joten älä menetä keskittymistäsi liian pitkäksi aikaa tai uit pian kalojen kanssa.

Taistellaksesi menestyksekkäästi heitä vastaan sinun on säilytettävä rauhallisuutesi ja pidettävä asemasi ja odotettava kärsivällisesti, että he pääsevät aseesi kantamaan, ja ammuttava heidät sitten alas. Luultavasti yhdessä asennossa pysyttelemisen tarkoituksena on pelotella perääsi tulevaa armeijaa, mutta se voi muuttua nopeasti pelottavaksi. Älä kuitenkaan joudu paniikkiin, sillä sinulla on paljon ystäviä auttamassa. Nämä ystävät ovat erilaisten tehokkaiden aseiden muodossa, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Loppujen lopuksi on kuitenkin parasta, että valitset sen, joka sopii parhaiten persoonallisuuteesi ja jonka kanssa viihdyt parhaiten. Voit myös ottaa taisteluun mukaan voimakkaita liittolaisia, jotka auttavat sinua voittamaan vihollisesi.

Tarvitset varmasti kaiken mahdollisen avun, mitä pidemmälle selviydyt, sillä voimakkaammat viholliset tulevat hyökkäämään kimppuusi, joista osa on eliittipomoja, jotka vaativat kaikki oppimasi taidot, jotta voit voittaa ne. Nämä pomot saattavat myös vaatia erityisiä strategioita, joten muista sopeutua niiden tuomaan haasteeseen.

Valmistaudu pitämään hauskaa osoitteessa Pelitpelit.fi ja puolustamaan itseäsi osoitteessa Mafia Wars!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Mafia Wars? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ammuntapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.