Ghost Hunting Season

Astu maailmaan Ghost Hunting Season ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ammuntapelit!

Valmistele kiväärisi ja puhdista ruutu aavemaisista kummituksista pelissä Ghost Hunting Season, joka muistuttaa Nintendon klassista Duck Hunt -peliä. Kuten edellä mainitussa rakastetussa pelissä, tavoitteesi on Ghost Hunting Season -pelissä eliminoida nopeasti kaikki ruudulla vaeltavat aaveet ja samalla varmistaa, ettet vahingossa ammu ystävällistä noitaa.

Kaunis grafiikka ja iloinen musiikki Ghost Hunting Season ilahduttavat varmasti aistejasi, mutta älä käytä liikaa aikaa maisemien ihailuun, sillä hyvän tähtäyksen lisäksi sinun on myös eliminoitava aaveet nopeasti. Jos et tee niin, ne karkaavat ja aiheuttavat kaikenlaista pahaa ympäri maailmaa. Päästäksesi seuraavalle tasolle sinun on karkotettava tietty määrä aaveita, joten pidä aina mielessäsi tämä määrä. Onneksi osoitteessa Pelitpelit.fi sinulla on toinen mahdollisuus voittoon ja voit yrittää tasoa uudelleen!

Harjoittele tähtäämistä, kun pelaat Ghost Hunting Season osoitteessa Pelitpelit.fi, ja katso, kuinka monesta aaveesta pääset eroon.

Kuinka pelata:

Käytä nuolinäppäimiä tai WASD-näppäintä ja siirrä verkkokalvo ruudulla olevien aaveiden yli. Kun saat yhden aaveen tähtäimeen, paina SPACE-näppäintä ampuaksesi kiväärilläsi. Varo ampumasta noitaa, joka joskus ilmestyy ruudulle.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Ghost Hunting Season? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ammuntapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.