Ellie: You Can Be Anything

Astu maailmaan Ellie: You Can Be Anything ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista barbie pelit!

Ellie on upea tyttö, joka rakastaa ilmaista itseään muodin kautta. Ellie uskoo, että tyylillä ei ole väliä, kunhan tunnet olosi hyväksi omassa nahassasi, ja hän haluaa todistaa sen Ellie: You Can Be Anything -ohjelmalla! Voit valita seitsemästä vaatetyylistä kaikenlaisiin tilaisuuksiin: Ellie voi pukeutua tyylikkääseen tilaisuuteen tai rokata poikamaisen näköisenä konserttiin; Ellie voi pukeutua söpöimpään pyjamaan yökyläilyä varten ja jopa koota siistimmän asun ensimmäistä koulupäivää varten. Oli Ellien asu mikä tahansa, se on aina tyylikäs - sillä kaikki tietävät, että myös prinsessat voivat käyttää huppareita!

Ellie: You Can Be Anything on mahtava pukeutumispeli kaikenikäisille pelaajille! Se on hauska ja luova tapa tutustua erilaisiin ulkonäköihin ja tyyleihin. Unohda kaikki, mitä ulkona tapahtuu, hyppää Ellien maailmaan, pidä hauskaa ja harjoittele taitojasi huippumuotisuunnittelijana! Vaikka olisitkin jo laukonut pelin aiemmin, tule käymään meillä tulevaisuudessa ja tutustu lisää tyttöjen peleihin. Meillä on tonneittain ilmaiseksi pelattavia pelejä, joita olemme luoneet jo vuosia - kaikkien tarkoituksena on antaa sinulle tarvitsemasi ilon ja onnellisuuden lisäys. Pue siis muodikkaat tunnelmasi päälle ja valmistaudu upeaan seikkailuun Ellien kanssa!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Ellie: You Can Be Anything? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta barbie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.