Steampunk Wedding

Astu maailmaan Steampunk Wedding ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Astu fantastiseen maailmaan Steampunk Wedding, jossa rakkaus kohtaa retro-futuristisen tyylin eeppisimmällä mahdollisella tavalla! Nämä eivät ole mummonne häät, ihmiset, tämä on sci-fi ekstravaganza, joka on räätälöity äärimmäisille muotipelaajille!

Tässä trenditietoisille tytöille suunnitellussa ilmaispelissä pelaajat ovat mestareita, jotka luovat täydellisen häälookin paitsi yhdelle, myös kahdelle häikäisevälle morsiusneidolle ja itse rakastavaisille, morsiamelle ja sulhaselle!

Kuvittele tämä: hammaspyörät surisevat, höyry nousee ja taustalla on viktoriaanisen aikakauden tunnelmaa sekoitettuna huipputeknologiaan. Siinä on steampunkin ydin, beibi! Jokainen morsiusneito odottaa muotitietämystäsi, jotta voit valita leukoja häkellyttävimmän ja kunnioitusta herättävimmän steampunk-hääasukokonaisuuden. Mekaanisilla ihmeillä koristelluista korsettipuvuista hattuihin, jotka kilpailevat vanhojen aikojen hienoimpien silinterihattujen kanssa, on todellinen silmänruokailu!

Ja silmistä puheen ollen, ei sovi unohtaa meikkipeliä! Tutustu poskipunien, huulipunien, kulmakarvojen muotojen ja ripsien värien aarreaittaan ja luo jokaiselle morsiusneidolle täydellinen steampunk-henkinen look. Kyse on vintage-estetiikan ja futuristisen tyylin yhdistämisestä!

Mutta odota, on vielä muutakin! Punastuva morsiamemme, ihastuttava vaalea pommi Babs, luottaa siihen, että teet hänen suuresta päivästä yhtä ainutlaatuisen kuin hän itse. Vaihtoehtoja on loputtomasti: tarjolla on kuningattarelle sopivia steampunk-hääpukuja, eleganssia tihkuvia huntuja ja tuonpuoleisia kukkia pursuavia kukkakimppuja!

Eikä unohdeta myöskään tyylikästä sulhasta! Siisteimmät steampunk-sulhasen puvut aikakoneen tällä puolen, joihin kuuluu arsenaali asusteita, kampauksia, parratyylejä ja paljon muuta, tekevät hänestä valmiin valloittamaan morsiamensa tyylikkäästi!

Kun olet viimeistellyt jokaisen yksityiskohdan, on aika jakaa mestariteoksesi! Lataa luomuksesi esitelläksesi niitä lähimmille ystävillesi ja perheellesi, sillä osoitteessa Steampunk Wedding muoti on tarkoitettu juhlittavaksi ja jaettavaksi!

Joten varustautukaa, muotiharrastajat! On aika lähteä elämänne steampunk-seikkailuun ja luoda häälookit, jotka eivät ole tästä maailmasta! Tehdään yhdessä muotihistoriaa mahdollisimman tyylikkäällä tavalla!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Steampunk Wedding? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.