Epic Blast

Astu maailmaan Epic Blast ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista match 3 pelit!

Jos rakastat kreikkalaista mytologiaa, olet varmasti kuullut Zeuksesta, kreikkalaisen panteonin jumalien kuninkaasta. Olympos-vuoren hallitsijana hänen valtansa oli suuri, ja hänen mahtavat salamavoimansa olivat legendaarisia asioita. Yksi hänen käsistään heitetty salama saattoi tuhota kaiken. Osoitteessa Epic Blast pääset pelaamaan hauskaa match 3 -peliä, joka sijoittuu kreikkalaiseen mytologiaan. Asetelma ei tarkoita vain sitä, että kohtaat tässä ympäristössä tuttuja esineitä, ja vaikka näetkin kaikenlaisia hienoja pikareita ja spartalaisten kypäriä, se ei ole se, mikä erottaa Epic Blast muista tämän suositun genren vastaavista peleistä. Se, mikä tekee Epic Blast erilleen, ovat ruudulle ilmestyvät salamavoimat, jotka voivat varmasti auttaa sinua tyhjentämään sen paljon nopeammin. Voisi sanoa, että Zeus auttaa sinua voittamaan tasot.

Tietenkin muiden Match 3 -pelien säännöt ovat läsnä myös Epic Blast -pelissä, ja sinun on edelleen muodostettava suora rivi kolmesta tai useammasta esineestä, jotta voit tyhjentää ne pelilaudalta. Säännöt ovat kuitenkin myös hieman sattumanvaraisia, kun kaikkivaltias Zeus on apunasi. Jos onnistut saamaan neljä elementtiä yhteen, salama ilmestyy kyseiselle riville ja hävittää kaikki rivillä olevat elementit, ja jos onnistut tyhjentämään viisi tai useampia elementtejä, salama iskee koko pelilaudan poikki ja tuhoaa kaikki yhteen sovittamasi elementit. Sen lisäksi, että Zeus saa salamabonuksia otteluista, hän on istuttanut pelilaudalle salamoita, joita voit käyttää tyhjentämään nopeasti haluamasi rivit tai sarakkeet. Ole kuitenkin varovainen, sillä tämä toiminto muuttaa suuresti pelilaudan kokoonpanoa, joten ota tämä aina huomioon.

Pelaa hauskaa match 3 -peliä osoitteessa Pelitpelit.fi, ainutlaatuisessa ja fantastisessa ympäristössä, ja nauti Epic Blast.

Pelaaminen

Valitse hiiren vasemmalla painikkeella elementti pelilaudalta ja vedä sitä painiketta alhaalla pitäen joko ylös, alas, vasemmalle tai oikealle ja vapauta painike asettaaksesi elementin uudelle paikalleen. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä hiiren sijasta ja vapauta se siirtääksesi elementin.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Epic Blast? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta match 3 pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.