Jewel Shuffle

Astu maailmaan Jewel Shuffle ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista match 3 pelit!

Jewel Shuffle on klassinen matching-peli, mutta kuten nimikin kertoo, se on täynnä kaikenlaisia korvaamattomia jalokiviä. Timanteista kaikenlaisiin muihin jalokiviin, Jewel Shuffle on visuaalinen juhla kaikille kiiltävistä asioista nauttiville. Grafiikka on kuitenkin vain yksi osa peliä, sillä vaikka pelin asetelma on häikäisevä, pelattavuus on se, joka saa sinut palaamaan takaisin Jewel Shuffle.

Pelin Jewel Shuffle tavoitteena on liikutella ruudulla olevia jalokiviä siten, että vähintään kolme samantyyppistä jalokiveä on samalla rivillä. Vaikka tämä saattaa aluksi kuulostaa melko helpolta, mutta jos haluat saavuttaa suurimmat pisteet, sinun on sovellettava jonkin verran strategiaa tapaan, jolla liikut pelilaudalla, sillä jokainen pelilaudalta poistamasi kohde raivaa tietä muille, jotka voivat pudota tyhjään tilaan. Näin varmistetaan, että pelilaudan kokoonpano muuttuu jatkuvasti, joten jos et ota tätä huomioon, voit nopeasti eksyä kaikkien muutosten keskellä. Toinen näkökohta, joka sinun on otettava huomioon harkitessasi, mitä otteluita haluat pelata, ovat pelilaudalla olevat erikoisesineet. Kun onnistut saamaan ottelun niiden kanssa, ne voivat aiheuttaa erilaisia vaikutuksia, kuten räjäyttää muita esineitä niiden ympärillä lyhyellä säteellä tai poistaa esineitä suorassa linjassa.

Kun jatkat osumien tekemistä ja pelilaudan tyhjentämistä, ruudun yläreunassa oleva palkki täyttyy hitaasti. Kun palkki täyttyy, pääset seuraavalle tasolle ja jatkat seikkailuasi osoitteessa Jewel Shuffle.

Nauti rentouttavasta match 3 -kokemuksesta osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa osoitteessa Jewel Shuffle.

Pelaaminen

Käytä hiiren vasenta painiketta valitaksesi ja siirtäessäsi jalokiviä joko ylös, vasemmalle, oikealle tai alas. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Jewel Shuffle? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta match 3 pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.