Skydom Reforged

Astu maailmaan Skydom Reforged ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista match 3 pelit!

Maagisessa valtakunnassa Skydom Reforged voit odottaa paljon jännittävää match 3 -toimintaa, mutta tämä erityinen match 3 -peli lisää mahdollisuuden testata taitojasi muita ihmispelaajia vastaan. Näin voit päättää ja nähdä, kuka on paras. Voit esitellä taitojasi sadoilla tasoilla, joissa on ainutlaatuiset ja mielenkiintoiset asetelmat, joissa kaikissa on näyttäviä efektejä ja paljon esineitä, jotka odottavat yhteensovittamista. Skydom Reforged säännöt saattavat olla sinulle jo tuttuja, varsinkin jos olet jo pelannut alkuperäistä Skydomia osoitteessa Pelitpelit.fi, tai jos olet pelannut jotain muuta match 3 -peliä, jonka löydät täältä. Saadaksesi pisteitä ja edetäksesi tasossa sinun on saatava kolme samanväristä palaa yhteen. Jos onnistut yhdistämään enemmän kuin kolme palaa kerrallaan, saat tietysti lisäpisteitä. Tämä onnistuu varmistamalla, että ne ovat kaikki samalla rivillä. Lisähaastetta peliin tuo myös se, että Skydom Reforged antaa sinun suorittaa erilaisia muita hauskoja tehtäviä.

Muista myös pitää silmällä pelilaudalle ilmestyviä erikoiskohteita, jotka voivat lisätä voittomahdollisuuksiasi huomattavasti. Yksi tällainen esine on jalokivi, joka, kun se yhdistetään samanväristen palojen kanssa, tyhjentää suoran rivin paloja niiden väristä riippumatta. Skydom Reforged painottaa nopeutta, joten sinun on varmistettava, että voit käyttää kaikkia etujasi saadaksesi mahdollisimman monta pistettä mahdollisimman nopeasti. Ja kun otat huomioon sen, että voit nähdä toisen pelaajan edistymisen toisessa ruudussa ruudun vasemmassa reunassa, jännitys tehdä mahdollisimman monta ottelua kasvaa automaattisesti.

Nauti rentouttavasta matkasta Skydomin valtakuntaan, kun pelaat Skydom Reforged osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Paina hiiren vasenta painiketta valitaksesi ja siirtääksesi esineitä joko ylös, alas, vasemmalle tai oikealle. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Pelaa muita skydom-sarjan pelejä:

  1. Skydom

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Skydom Reforged? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta match 3 pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.