Fly THIS!

Astu maailmaan Fly THIS! ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista hallinta pelit!

Toteuta unelmasi lennonjohtajan ammatista Fly THIS! -pelissä, joka on hauska peli, jossa organisointitaitosi joutuvat äärimmäiseen testiin.

Lentokonekannan hallinta ei ole helppo tehtävä, mutta kärsivällisyydellä ja huolellisella suunnittelulla siitä voi tulla jotain, jonka opit hallitsemaan ajan myötä. Jotta voit kuljettaa matkustajasi turvaan, sinun on aina oltava varuillasi muiden saapuvien lentokoneiden varalta, joiden kanssa saatat törmätä taivaalla, sekä muiden vaarojen varalta.

Turvallisen lentämisen lisäksi sinun on myös varmistettava, että matkustajat saapuvat oikeille lentokentille. Et varmasti halua lähettää heitä väärään määränpäähän! Kun etenet pelissä ja totut tähän uuteen työhösi, huomaat, että tasot muuttuvat hitaasti monimutkaisemmiksi ja vaikeammiksi. Mutta hauskuus pysyy aina samana!

Lähde lentoon Fly THIS! ja Pelitpelit.fi avulla!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Fly THIS!? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta hallinta pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.