Football Run

Astu maailmaan Football Run ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista juoksupelit!

Jos pidät jalkapallosta, Football Run on ainutlaatuinen peli, jossa pelaat jalkapalloilijana, mutta se ei ole aivan sitä, mitä normaalisti odotat tämäntyyppiseltä peliltä. Vaikka jalkapallossa juostaan paljon, lajin päätavoite on tehdä maaleja. Haaste, johon sinun on vastattava Football Run -pelissä, sisältää yleisurheilullisia kykyjä, kuten juoksemista, hyppäämistä ja liukumista, mutta siinä kaikki. Sinun ei tarvitse tehdä maaleja vastustajajoukkuetta vastaan. Pelissä Football Run sinun on vain päästävä maaliin, ja se onnistuu ohjaamalla pelaajahahmoa huolellisesti ja hyppäämällä ja liukumalla oikeaan aikaan niin, ettet törmää mihinkään tielläsi olevaan esteeseen. Ihannetapauksessa sinun on kerättävä mahdollisimman monta kolikkoa ja jalkapalloa, joita löydät matkalla.

Kuten jalkapallopeleissä, myös Football Run-pelissä voit pelata useita kierroksia, ja tässä niitä kutsutaan juoksuiksi. Jokaisessa on ainutlaatuinen tasoasettelu, ja niiden vaikeusaste nousee. Tämä pitää sinut varpaillaan, etkä koskaan tiedä, mitä sinua odottaa seuraavaksi, mikä myös tekee asioista mielenkiintoisempia. Monipuolisuuden lisäämiseksi voit myös avata useita hahmoja, ja voit avata ne kuluttamalla juoksujen aikana keräämiäsi kolikoita. Jos sinulla on suosikkijoukkue, voit pelata sillä joukkueella osoitteessa Football Run.

Helppojen hallintalaitteiden, eloisan grafiikan ja pirteän äänimaailman ansiosta Football Run on loistava peli niille, jotka rakastavat jalkapalloa ja etsivät rennompaa peliä, mutta se on loistava valinta myös kaikille, jotka haluavat vain pelin, joka auttaa heitä rentoutumaan. Joten tule Pelitpelit.fi ja pelaa Football Run.

Kuinka pelata

Käytä ylösnuolinäppäintä hyppäämiseen ja alasnuolinäppäintä liukumiseen. Jos pelaat mobiililaitteella, paina näytön näppäimiä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Football Run? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta juoksupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä