Assassin's Creed Freerunners

Astu maailmaan Assassin's Creed Freerunners ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista juoksupelit!

Juokse ensimmäiselle sijalle hauskassa ja akrobaattisessa pelissä osoitteessa Pelitpelit.fi ja hyppää, kiipeile ja väistä esteitä osoitteessa Assassin's Creed Freerunners. Ja koska sinun ei tarvitse kilpailla vain tasojen asettelusta eikä varmistaa, että hyppysi ajoitetaan oikeaan aikaan, sinun on myös kilpailtava Assassin's Creed Freerunners -sivustolla eri pelaajien kanssa eri puolilta maailmaa. Jännitystä lisää se, että näet jokaisen vastustajan ruudulla ja juoksette kaikki maaliin.

Assassin's Creed Freerunners hahmot saattavat olla tuttuja niille, jotka ovat pelanneet Ubisoftin klassista Assassin's Creed -sarjaa, ja akrobatia, jota voit tehdä tässä pelissä, muistuttaa varmasti myös edellä mainitussa legendaarisessa pelisarjassa tehtyjä ilmatemppuja. Mutta Assassin's Creed Freerunners -pelissä sinun on vain ajoitettava hyppysi huolellisesti ja käytettävä ympäristöä hyväksesi, etkä voi hyökätä muiden vastustajien kimppuun. Tämän vuoksi sinun on keskityttävä täysin hahmosi liikkumiseen ja nopeuteen. Ja sinun täytyykin olla täysin keskittynyt, sillä tiellä on useita vaaroja, mutta joskus menetät eniten aikaa, koska hyppäsit väärään aikaan tai et hypännyt koukusta oikeaan aikaan.

Voittaminen ei kuitenkaan ole ainoa tavoite, joka sinulla on osoitteessa Assassin's Creed Freerunners, sillä voit myös kerätä kolikoita koko etapin ajan, joita voit myöhemmin käyttää avataksesi kaikenlaisia hahmoja tästä ainutlaatuisesta universumista. Näillä hahmoilla on paitsi erilaisia tyylejä ja asuja, myös erilaisia ominaisuuksia, kuten kyky juosta tai kiihtyä nopeammin. Ole valmis sukeltamaan paljon kolikoita jokaisen tason lopussa, jossa sinulla on mahdollisuus todella täyttää kirstusi kultakolikoilla.

Lähde hauskaan juoksuun ikonisen Assassin's Creed -sarjan hahmojen kanssa, kun pelaat Assassin's Creed Freerunners osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Jos pelaat PC:ltä, hyppää hiiren vasemmalla painikkeella. Jos käytät mobiililaitetta, hyppää napauttamalla näyttöä.

Pelaa muita Ubisoft-sarjan pelejä:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Assassin's Creed Freerunners? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta juoksupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.