The Smurfs: Skate Rush

Astu maailmaan The Smurfs: Skate Rush ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista juoksupelit!

Liity Smurffien seuraan, nappaa rullalautasi ja valmistaudu välttämään kaikenlaisia esteitä, kun pelaat The Smurfs: Skate Rush osoitteessa Pelitpelit.fi. Pelissä The Smurfs: Skate Rush sinun on oltava valmis keräämään kaikenlaisia esineitä suurella nopeudella, johon rullalautasi yltää, ja väistelemään samalla tukkeja, kiviä ja erilaisia autoja, jotka täyttävät tiet. Ja koska olet rullalaudalla ja sinulla on suurempi liikkuvuus, voit liikkua nopeasti oikealle tai vasemmalle, mutta voit myös hypätä porttien, autojen ja muiden esteiden yli.

Muiden rullalautapelien jalanjäljissä, The Smurfs: Skate Rush -pelissä voit myös tehdä kaikenlaisia näyttäviä temppuja, kun hyppäät autojen ja kiskojen päälle. Ja jos haluat avata lisää rullalautoja, sinua kannustetaan keräämään mahdollisimman paljon mansikoita, joita on toisinaan sijoitettu kaikenlaisiin vaikeasti saavutettaviin paikkoihin. Muista myös pitää silmällä erikoiskuvakkeita, joilla voit avata muita smurffihahmoja. Nämä kuvakkeet edustavat esineitä, joita kuuluisilla smurffeilla olisi, kuten Papa Smurffin punainen hattu tai Handy-kynät.

Kauniin 3D-grafiikan ansiosta Smurffien maailma herää henkiin ja saa sinut uppoutumaan tähän fantastiseen ympäristöön. Vaikka tämä voi siirtää sinut maailmaan, se auttaa myös navigoimaan ympäristössä, ja osoitteessa The Smurfs: Skate Rush jokainen sekunti on tärkeä. Musiikki on myös hauskaa ja vauhdikasta, mikä sopii yhteen sen iloisen luonteen kanssa, jonka saatat jo liittää ystävällisiin smurffihahmoihin.

Nauti rullalautailusta Smurffien maailmassa, kun pelaat The Smurfs: Skate Rush osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Käytä ylösnuolta hyppäämällä ramppien tai tukkien yli, nuolinäppäimiä oikealle ja vasemmalle vaihtaaksesi suuntaa ja alasnuolta kyykistyäksesi ja liukastellaksesi puukylttien alta, jos pelaat PC:ltä. Jos käytät mobiililaitetta, pyyhkäise näyttöä haluamaasi suuntaan.

Pelaa muita smurfs-sarjan pelejä:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Smurfs: Skate Rush? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta juoksupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.