Garden Tales 3

Astu maailmaan Garden Tales 3 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista match 3 pelit!

Astu jälleen kerran lumottuun puutarhaan, kun pelaat Garden Tales 3 osoitteessa Pelitpelit.fi ja nautit tästä rentouttavasta kokemuksesta. Vaikka sarjan fanit varmasti ilahtuvat pelatessaan jälleen kerran tämän sarjan peliä, myös uudet tulokkaat huomaavat nopeasti, mikä tekee näistä peleistä loistavan vaihtoehdon silloin, kun kaipaat jotain rentouttavaa. Tässä jatko-osassa on yli 3000 tasoa, joissa sinun on kerättävä kukkia, hedelmiä ja sieniä ja autettava ystävällistä tonttua Willyä pitämään maaginen puutarha parhaassa kunnossa.

Kuten muissakin tämäntyyppisissä peleissä, myös Garden Tales 3 -pelissä sinun on yhdistettävä vähintään kolme samantyyppistä esinettä suoraksi linjaksi. Kun onnistut tässä, kaikki nämä elementit poistetaan pelilaudalta. Mitä enemmän elementtejä poistat yhdellä siirrolla, sitä enemmän pisteitä saat. Muista myös, että tasoilla voi olla erityistehtäviä, jotka sinun on suoritettava, jos haluat edetä. Mitä pidemmälle etenet, sitä vaikeammiksi nämä tehtävät voivat muuttua. Lisäksi sinulla voi olla käytettävissäsi rajallinen määrä liikkeitä, joilla voit suorittaa tehtävän. Tämä voi saada sinut kaikenlaisiin tilanteisiin, joissa sinun on todella harkittava seuraavia siirtojasi hyvin tarkkaan. Jos joudut vaikeuksiin, voit myös käyttää joitakin erikoisesineitä apuna, mutta mikään ei voita hyvää strategiaa.

Nauti toisesta hauskasta match 3 -pelistä osoitteessa Pelitpelit.fi ja pelaa kierros Garden Tales 3.

Pelaaminen

Valitse pelielementit hiiren vasemmalla painikkeella. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näytöllä elementtiä, jonka haluat valita.

Pelaa muita Garden Tales-sarjan pelejä:

  1. Garden Tales Mahjong
  2. Garden Tales

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Garden Tales 3? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta match 3 pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.