HexAquatic Kraken

Astu maailmaan HexAquatic Kraken ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista match 3 pelit!

Matkusta salaperäisiin ja upeisiin syvyyksiin, kun pelaat HexAquatic Kraken osoitteessa Pelitpelit.fi, ja testaa paikkatietoisuutesi. Pelissä HexAquatic Kraken sinun on skannattava nopeasti kuusikulmion muotoinen ruudukko ja yhdistettävä kaikki samantyyppiset vesieläimet toisiinsa. Huomioi kuitenkin edellä mainittu sana nopeasti, sillä tasoilla on aikaraja, ja jos aikaa kuluu liian kauan, joudut aloittamaan pelin uudelleen. Esimerkiksi jo toisella tasolla osoitteessa HexAquatic Kraken sinun on voitettava mahtava kraken, joka ei anna sinun käyttää aikaa yhteensopivien eläinten löytämiseen. Skannaa siis nopeasti, jos haluat jatkaa matkaasi.

Onneksi sinun ei tarvitse kukistaa mahtavia myyttisiä hirviöitä joka tasolla, vaan joillakin tasoilla sinun on vain saavutettava tietty määrä pisteitä tai sovitettava yhteen tietty määrä eläimiä, kuten 20 haita. Se, että jokainen taso voi tuoda sinulle uusia haasteita, pitää HexAquatic Kraken -kokemuksen tuoreena, ja se, että säännöt muuttuvat jatkuvasti, pitää sinut aina arvaamassa. Jatkuva sopeutuminen tuo tämäntyyppiseen peliin uudenlaista haastetta, ja kauniit vedenalaiset taustat ja teemat saavat sinut hymyilemään.

Hanki korkeat pisteet ja pidä hauskaa osoitteessa Pelitpelit.fi ja pelaa HexAquatic Kraken.

Pelaaminen

Valitse eläimet hiiren vasemmalla painikkeella ja vedä painiketta painettuna viiva yhteensopivien eläinten väliin. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä ja pidä sen sijaan sormea alhaalla.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö HexAquatic Kraken? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta match 3 pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.