Slingshot Vampire

Astu maailmaan Slingshot Vampire ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Halloween on tulossa, ja Pelitpelit.fi on valmistellut sinulle joukon pelejä, jotka saavat sinut virittäytymään vuoden karmaisevimpaan yöhön. Pelissä Slingshot Vampire pelaat hirviönä, joka yrittää suunnistaa läpi valtavan linnan ja toivoo pääsevänsä pakoon hiipivää valoa. Kaupungin kyläläiset ovat muodostaneet miliisin ja yrittävät päästä sinusta eroon, joten heidän strategiansa oli päästää tappava (vampyyreille) auringonvalo barrikadiesi läpi ja eliminoida sinut lopullisesti.

Nyt olet kovassa juoksussa päästäksesi pois valon tieltä, ja sitä varten sinun on hypättävä seinässä olevasta paalusta toiseen. Valitettavasti linnaan asettamasi puolustukset, jotka suojaavat sinua kaikilta tunkeutujilta, toimivat sinua vastaan, sillä sen sijaan, että ne pitäisivät vihollisesi poissa, ne tekevät nousustasi paljon vaikeampaa, kun yrität jatkuvasti välttää näitä vaaroja. Ulkopuolelta hiipivän valon jatkuvan uhan lisäksi joudut siis kamppailemaan kaikenlaisten muidenkin ansojen kanssa: nuolista, pomppivista ympyröistä, jotka kiidättävät sinua kaikenlaisiin suuntiin, jos törmäät niihin, pyörivistä sahoista ja kaikenlaisista muista vastaavista vaarallisista elementeistä.

Ympäri ympäristöä on ripoteltu kolikoita, joita voit kerätä ja joilla voit sitten vaihtaa hahmoa, jolla pelaat. Näiden kultakolikoiden lisäksi voit saada myös erikoisesineitä, jotka voivat antaa sinulle etulyöntiaseman ja auttaa selviytymisessäsi, kuten suojakilven tai esineen, joka sinkoaa sinut kauas ylöspäin ja jättää huomiotta kaikki tiellä olevat esteet.

Grafiikka Slingshot Vampire antaa pelille todella pelottavan tunnelman, mutta se on myös huolella tehty niin, että se ei anna pelille kauhun tuntua. Se on silti loistava valinta Halloween-peliksi, ja vampyyrit ja karmiva ympäristö saavat sinut todella virittäytymään tähän erityiseen päivään vuodesta.

Selviydy hengissä mahdollisimman pitkään pelatessasi Slingshot Vampire osoitteessa Pelitpelit.fi ja pääset Halloween-hengessä!

Kuinka pelata

Napsauta näyttöä hiiren vasemmalla painikkeella, jotta voit alkaa vetää ritsan narusta, joka laukaisee hahmosi ilmaan. Liikuta hiirtä valitsemalla haluamasi kulma ja vapauta se lentääksesi kyseiseen suuntaan. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä aloittaaksesi laukaisutoimenpiteen ja liikuta sormea ympäriinsä valitaksesi kulman, kun pidät sormea edelleen näytöllä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Slingshot Vampire? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.