Sling Tomb

Astu maailmaan Sling Tomb ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Valmistaudu navigoimaan vaarallisessa ympäristössä ja selviytymään mahdollisimman pitkään pelissä Sling Tomb on Pelitpelit.fi. Tässä pelissä sinun on tähdättävä hahmollasi huolellisesti ja ammuttava kohti ympäristön eri tappeja. Kun saat kosketuksen johonkin näistä, saat hetken hengähdystauon. Älä suunnittele liian kauan seuraavaa siirtoasi, sillä vedenpinta nousee hitaasti, ja jos se saa sinut kiinni, sinun on aloitettava alusta. Ja pakeneminen tästä vaarallisesta tilanteesta, jossa olet, ei todellakaan ole helppo tehtävä, varsinkin kun tielläsi on erilaisia ansoja, jotka vaihtelevat eri suuntiin liikkuvista tappeista, jotka hidastavat sinua, koska sinun on ajoitettava laukauksesi tarkemmin, pyöriviin sahoihin ja nuoliin, jotka saavat sinut aloittamaan tason välittömästi uudelleen, jos ne koskettavat sinua.

Mitä pidemmälle pääset, sitä vaikeammaksi kiipeäminen muuttuu, sillä tiellesi tulee yhä enemmän esteitä, mikä tekee pelistä entistä arvaamattomamman. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava sitä varovaisempi, mitä pidemmälle etenet. Pidä myös silmällä kolikoita, joita on satunnaisesti sijoitettu vaiheeseen, sillä jos keräät tarpeeksi, voit avata muita hahmoja, joilla voit pelata. Onneksi kolikoiden keräämisen lisäksi voit myös kerätä esineitä, jotka auttavat hahmoa etenemään vielä pidemmälle, kuten kilpi, joka suojaa sinua kaikelta tulevalta vahingolta. Älä kuitenkaan tule liian riippuvaiseksi näistä esineistä, sillä joskus niiden hankkimisen riski voi olla suurempi kuin se, että suunnittelisit polkusi huolellisemmin.

Vaikka ympäristö, johon joudut, on ehdottomasti vaarallinen, tyylitelty grafiikka antaa ilmapiirille kevyen sävyn, ja tämä pitää toiminnan hieman vähemmän intensiivisenä kuin se luultavasti on. Ja pirteä musiikki pitää sinut valmiina, mutta ei myöskään lisää peliin ylimääräistä jännitystä. Kun ympärilläsi on paljon pomppimista ja arvaamattomuutta, nämä elementit todella auttavat lievittämään hieman paineita.

Mene mahdollisimman kauas nousevasta vedenpinnasta, kun pelaat Sling Tomb osoitteessa Pelitpelit.fi, kerää mahdollisimman paljon kolikoita ja pidä hauskaa!

Kuinka pelata

Jos pelaat peliä PC:ltä, käytät yksinomaan hiirtä. Painamalla hiiren vasenta painiketta missä tahansa ruudun kohdassa hahmo valmistellaan laukaisemaan ilmaan. Sitten sinun on liikutettava hiirtä valitaksesi kulman, jota kohti haluat lentää. Jos käytät mobiililaitetta, sinun on hiiren sijasta napautettava näyttöä ja liikutettava sormeasi näytöllä jäljitellessäsi edellä kuvattuja hiiren liikkeitä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Sling Tomb? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.