Prison Rampage

Astu maailmaan Prison Rampage ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista toimintapelit!

Vankila on tunnetusti jo ennestään melko kaoottinen paikka, mutta Prison Rampage vie sen aivan toiselle tasolle. Tässä pelissä sinun on selviydyttävä lukemattomista hyökkääjien aalloista, jotka hyökkäävät jatkuvasti kimppuusi eivätkä lopeta ennen kuin he eliminoivat sinut. Selviytyäksesi vihollisten armottomasta hyökkäyksestä sinun on luotettava akrobaattisiin kykyihisi ja aseeseesi. Aina kun hyppäät ympäriinsä, hyökkäät myös, ja tämä luo eräänlaisen baletin, tanssin vihollistesi kanssa, jossa yksi väärä askel voi merkitä tason nopeaa uudelleenkäynnistystä.

Vaikeuttaakseen (ja tehdäkseen asioista mielenkiintoisempia) Prison Rampage heittää kimppuusi kaikenlaisia erilaisia vihollisia, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset kykynsä: jotkut ovat hyvin nopeita, jotkut hyppäävät ajoitetuin väliajoin, jolloin sinun on ammuttava tarkasti, jos haluat osua heihin, ja joillakin on paljon terveyttä. Yksi asia on varma: sinun on sopeuduttava nopeasti jokaiseen niistä, jos haluat selvitä hengissä Prison Rampage tarjoamista intensiivisistä kierroksista. Onneksi jokainen voitettu vihollinen pudottaa tietyn määrän kolikoita, joilla voit päivittää taitojasi, mikä auttaa selviytymisessäsi. Nämä päivitykset ovat avainasemassa myöhemmillä tasoilla, kun hankit lisää terveyttä, joka tekee sinusta kestävämmän ja kykenet kestämään enemmän osumia, ja kun hankit parempia aseita.

Selviydy vihollisten hyökkäyksestä, kun pelaat Prison Rampage osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Voit hypätä ja ampua vasemmalle tai oikealle painamalla joko vasenta tai oikeaa nuolinäppäintä tai klikkaamalla ruudun vasenta tai oikeaa reunaa, jos käytät tietokonetta. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä vasemmalla tai oikealla puolella saadaksesi aikaan saman toiminnon.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Prison Rampage? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta toimintapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.