Going Balls

Astu maailmaan Going Balls ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Osoitteessa Going Balls sinun on rullailtava maaliin, saavutettava valtavia nopeuksia ja aina kun päätät vaihtaa suuntaa, sinun on mietittävä kahdesti. Pallon tasapainottaminen niin, ettei se putoa radalta, on vain yksi osa Going Balls-peliä, sillä sinun on myös varmistettava, että väistät esteet, jotka ovat sinun ja maaliviivan välissäsi. Onneksi vierivän pallon ohjaaminen on helppoa, ja sinun tarvitsee vain antaa sille lyhyitä sysäyksiä jompaankumpaan neljästä ilmansuunnasta, niin se orientoituu ja liikkuu nopeasti siihen suuntaan.

Monilla tasoillaan Going Balls tarjoaa runsaasti haasteita, mutta mitä enemmän pelaat, sitä paremmin osaat väistellä tielläsi olevia vaaroja. Suoriutumisestasi riippuen voit jopa avata uusia palloja, jotka tuovat peliin hieman vaihtelua. Vesimelonista koripalloon ja moniin muihin mielenkiintoisiin malleihin, Going Balls on paljon valinnanvaraa.

Pelin ohjaus on helppo oppia, ja vaikka peli alkaa melko hitaasti ja helposti, jotkut myöhemmät tasot voivat muuttua melko vaikeiksi, ja radoille ripoteltuja vaaroja voi olla yhä vaikeampi välttää, ja jos otat huomioon suuret nopeudet ja pallon ainutlaatuisen liikkumistavan, sinulla on paljon työtä.

Lennä kohti maaliviivaa, kun pelaat Going Balls osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Liikuta palloa nuolinäppäimillä tai pyyhkäise näyttöä hiirellä, jos pelaat PC:llä. Jos käytät mobiililaitetta, ohjaa palloa pyyhkäisemällä näyttöä sormella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Going Balls? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.