The Smurfs: Village Cleaning

Astu maailmaan The Smurfs: Village Cleaning ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Liity ystävällisten smurffihahmojen seuraan, kun pelaat The Smurfs: Village Cleaning osoitteessa Pelitpelit.fi ja lähdet siivousseikkailuun, jollaista et ole koskaan ennen kokenut. Kun Jokey Smurffi räjäytti vahingossa lahjalaatikon Smurffikylässä, hän aiheutti melkoisen sotkun, ja sinun on autettava muita smurffeja siivoamaan maaginen kylä. Likaa voi olla melko vaikea siivota, joten he arvostavat kaikkea apua, jota he voivat saada. Ja koska kaikki kylän talot ovat tahriintuneet kaikenlaisista sotkuisista roskista, sinullakin on töitä.

Talojen puhdistamiseen käytät erilaisia työkaluja vesiletkuista harjoihin tai sieniin. Päivän päätteeksi kaikki talot säihkyvät ja smurffikylä on yhtä puhdas kuin ennenkin. Mutta tietysti massiivisen räjähdyksen jälkeen on paljon muutakin tekemistä, eikä kaikki se koostu lian tai noen puhdistamisesta. Sinun on myös autettava joidenkin rakenteiden, kuten penkkien, kottikärryjen tai muiden vastaavien esineiden, uudelleenrakentamisessa. Jotka sinun on tietysti myös siivottava jälkikäteen.

Pelin The Smurfs: Village Cleaning tunnelma on maaginen, ja siirryt Smurffien fantastiseen maailmaan tyylitellyn grafiikan ja vauhdikkaan musiikin avulla. Kaikki nämä yhdistyvät, jotta siivousmatkastasi tulisi hauska ja jännittävä.

Matkusta smurffikylään, kun pelaat Pelitpelit.fi The Smurfs: Village Cleaning .

Miten pelataan

Siirrä hiirellä erilaisia siivousesineitä ja valitse pelin eri elementit painamalla hiiren vasenta painiketta, jos pelaat PC:llä. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä saman toiminnon saavuttamiseksi.

Pelaa muita smurfs-sarjan pelejä:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Smurfs: Village Cleaning? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.